Puma Swede

”Frank det perfekta roasting-objektet”

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Flera stjärnor ska driva med Frank Andersson i en stor roast

Porrstjärnan Puma Swede, Babben Larsson och Glenn Hysén ska stå på scen tillsammans.

Allt för att driva rejält med exbrottaren Frank Andersson, 59, som ska roastas.

– Det finns mycket att skämta om kring honom, samtidigt som hans status är untouchable, säger roastmastern Thomas Järvheden.

”Engångsgrill - Den stora roasten av Frank Andersson”.

Exbrottaren ska, precis som det låter, få höra en hel del mer eller mindre grova skämt på scen.

Det är en oväntad kombination av gäster som kommer att samlas för att roasta legendaren.

Puma Swede, Babben Larsson, Mårten Andersson, Hasse Brontén och Glenn Hysén är några av dem.

– Frank är det perfekta roasting-objektet. En stor legendar inom idrotten med otaliga VM, EM och OS-medaljer, men samtidigt en ständigt skandalomsusad person. Det finns mycket att skämta om kring honom, samtidigt som hans status är untouchable. Dessutom är han en person som vågar bjuda på sig själv, vilket är A och O i en roast, säger roastmastern Thomas Järvheden.

”En stor happening”

Idéen med en engångsgrill är att det ska vara en stor roast och då bli en happening.

– Det får gärna gå ett år innan man gör nästa och då blir det en stor happening igen. Det är så man gör i USA och det var tyvärr det felet man gjorde i Sverige för 5-6 år sedan, att man vattnade ur konceptet med 24 roastar på ett år. Och med mindre och mindre celebra gäster till följd.

Hur gick det med att få ihop alla gäster?

– Jag började med att knyta upp Frank, sen ringde jag helt enkelt runt till alla jag ville ha med. Alla tyckte det lät fantastiskt roligt att det äntligen ska bli en riktig roast i Sverige, så som man har det i USA. En stor stjärna och en stor happening. Alla på scenen har också mer eller mindre någon slags koppling till Frank, vilket jag tror ska ge en extra värme till showen.

”Vågade inte ringa Puma”

Det hela kommer att vara ett live-event på Nalen i Stockholm den 25 oktober. Roasten kommer också att spelas in och sedan säljas till tv som ett engångsprogram.

Puma Swede är med. Hur fick du till det, och varför?

– Ser man på de amerikanska roastarna så har de mer och mer gått över till att ha lite spretiga paneler på scenen. Vid sidan av komikerna har de också plockat in andra profiler. Därför har jag bjudit dit både Puma Swede och Glenn Hysén som båda två känns som rena drömmen att skriva skämt kring. Hur jag fick med Puma? Jag och Hasse Brontén satt och drack öl en kväll efter ett gig i Göteborg. Så sa jag bara ”Nej, nu ringer jag fan Puma och frågar om roasten!” Och så gjorde jag det. Hon var pepp och ville gärna. Men jag vågade inte ringa på FaceTime ifall hon jobbade.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Puma Swede

Thomas Järvheden

Mårten Andersson

Babben Larsson

Frank Andersson

Glenn Hysén