Fotbollsfrun Oksana visar julens sköna under

NÖJE

Stort bildextra

Foto: MJUKA FORMER Kritstrecksrandig vadderad bygel-bh, 630 kr, och trosa med grov spets, 350 kr, Chantelle.

Ett lyxigt paket med skir spets, blanka sensuella material eller syndigt svart. Njut och inspireras av julens vackra underkläder, som visas av fotbollsstjärnan Christian ”Chippen” Wilhelmssons flickvän, modellen Oksana Andersson.

Foto: Christian Wilhelmsson.

Så väljer du rätt bh

Så här räknar du ut din rätta bh-storlek:

Ta två mått. Det första mitt på bysten och det andra precis under. Räkna sedan ut differensen mellan de två måtten, det vill säga bystvidd minus mått under byst. Titta i storlekstabellen vilket omfång och vilken kupa din bh ska ha.

Exempel: Din bystvidd är 90 cm. Mått under bysten 85 cm.

90-85 = 15 cm. Vidd under bysten 85 betyder storlek 85. Skillnaden 15 cm betyder B-kupa. Rätt bh-storlek är alltså 85B.

Be alltid expediten om råd när du köper en ny bh. Det är jätteviktigt att du väljer bh beroende på hur dina bröst ser ut. Du kan antingen trolla fram en klyfta med en vadderad push-up eller tvärtom få hängbyst om du har en urtvättad mjukis-bh.

Köp inte en bh som passar bra på innersta hyskan. Eftersom en behå alltid töjer sig med tid och tvätt är det viktigt att välja en storlek som sitter stadigt på yttersta hyskan och som man kan flytta in eftersom. Då slipper man ha bh-bandet uppe i ryggen och automatiskt bysten längre ner efter ett tag!

Tänk på att välja en bh som dina bröst får plats i, gör inte misstaget att köpa en för liten storlek som gör att du får ”fyra” bröst när du springer efter bussen!

Ta till det gamla klassiska knepet att luta dig fram i provrummet - sitter allt på plats då är storleken på kupan perfekt!

Breda axelband skonar axlarna om man har kraftig byst. Bygel är bra och ger stadga om dina bröst är stora, men kom ihåg att ha en nätpåse när du tvättar i maskin, bygel som fastnar i tvättmaskinen är en dyr histroria.

Tänk på att alltid tvätta underkläder i fin- eller skontvätt, max 40 grader.

Tips till honom:

Det är nästan omöjligt för en expedit att förstå storleken på flickvännens byst så ta med en favoritbh och jämför i affären. Eller om storleksetiketten finns kvar så tjuvtittar du på den i garderoben innan du åker och handlar.

Psst! Spetsboxertrosor är trendigare än stringtrosor...

Foto: Sara Ringström

Styling: Ehva Löpp

Hår & makeup: Anna Frid

Vi fotograferade i bröllopssviten på Ulfsunda Slott.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode