"WOW Kiruna!"

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-07

Schlagerbloggarna är på plats

I morgon är det återigen dags för en nervkittlande tävling – Andra Chansen. Våra schlagerbloggare guidar dig genom deras fullspäckade vardag i sina bloggar.

Fram med långkallingar – nu är vi i Kiruna

I Kiruna visar väderkartan på dubbelsiffriga minusgrader. Bara att plocka fram långkalsongerna, mössorna, vantarna, skoterkängorna.

Eftermiddagen kommer inledas med det så kallade torrepet, man går igenom numret med produktionen i en gymnastiksal, sen tror vi att vi ska ut och göra någon typ av vinter/snöaktivitet, vi får se vad det blir. På lördag får ni se resultatet av det. Slå gärna en signal på lördag.

Läs E–Type & The Poodles blogg här.

Caracola: Sprang på Björn Gustafsson!

Frida sprang på Björn Gustavsson och blev såååå glad! Vi startade dagen med en inspelning tillsammans med ola i skidbacken. Den kommer ni få se på tv på lördag.
Var även på besök på Ishotellet i Jukkasjärvi.

Caracolas blogg – klicka här.

Är detta Sverige?

Det var ett underbart vackert flygväder och när vi gled in över bergstopparna undrade jag i min stilla ro: är detta Sverige?

Det är otroligt vackert och det känns jättekuuuul att vara här. Det första som hände var att jag blev hämtad och skjutsad direkt till inspelningsplats för sketchinslagen som ska sändas på lördag.

Det kommer att bli jätteroligt att titta på för tv-publiken.

Thérése Anderssons blogg hittar du här.

Sibel: Något är fel

Framme i Kiruna och vart har jag hamnat? På nåt sätt känns det här väldigt fel, men det är väl bara att bita ihop. På lördag får ni se vad det blev av detta. Jag känner mig taggad, nervös, förväntansfull och samtidigt så fattar jag inte riktigt att det är på riktigt!

Läs fortsättningen i Sibels blogg.

Ola: Hon var livrädd för mig

Min pressansvarige var liv rädd att jag skulle skada mig. Hon typ höll andan hela tiden. Givetvis så hade glömt mina långkallingar som jag fick i födelsedags present, dom sålde tyvärr inga i receptionen så jag fick hålla till godo med ett par raggsockar.

Kiruna är med andra ord helt magiskt, det finns t.o.m risk att jag stannar kvar här när detta är slut.

Läs vidare i Olas blogg.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln