Demi shoppar loss – sen drar hon till innekrog

NÖJE

Festade till halv tre i natt

Foto: Foto: Per-Olof Sännås

Less is Moore, Demi Moore?

I går tog skådespelerskan en rejäl shoppingtur i en inredningsbutik i Stockholm.

Sedan sågs hon festa på innekrog till sena natten.

Foto: Foto: Per-Olof Sännås

Skådespelerskan Demi Moore, 49, har varit i Sverige i drygt fyra dagar.

Under sin vistelse har hon hunnit med allt från promenader i Kungsträdgården till festkvällar med skådespelaren Stellan Skarsgård, 61, och Spotify-grundaren Daniel Ek, 28.

I går eftermiddag hittade Demi Moore till inredningsbutiken Svenskt Tenn i centrala Stockholm.

Köpte kuddar

Demi Moore kom i sällskap med tre män och butikspersonal hjälpte henne runt.

– Hon shoppade på rätt bra. Hon köpte bland annat bordstabletter med ett mönster av en världsatlas, säger en kund i butiken.

Skådespelerskan fastnade också för kuddar och tyger som hon fick hjälp att plocka på sig. Utanför stod en man och höll vakt medan Demi Moore shoppade under en längre tid.

Var med sina vänner

Efter shoppingturen begav sig Demi Moore till Spotifys huvudkontor i Stockholm. Efter besöket åt skådespelerskan middag på invigningen av nya restaurangen Napolyon innan hon och sällskapet intog nattklubben The Wall.

– Hon tog det väldigt lugnt och drack Red bull. Demi satt vid ett bord med tre tjejer och några killar. Jag skulle tro att det var några vänner och managers, säger ett ögonvittne på krogen.

– Det stod sex olika säkerhetsvakter runt hennes bord, så folk fattade att det var någonting och alla blickar drogs dit. Men hon såg ut att ha trevligt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!