Realityprofil död – blev bara 36 år gammal

Tv-profilen William "Willbilly" Hathaway är död.

Han avled i sviterna av en bilolycka i helgen, 36 år gammal.

William "Willbilly" Hathaway var en av de tongivande profilerna i National Geographic-serien ”Wicked tuna”, där besättningar på olika fiskebåtar tävlar mot varandra om att fånga mest tonfisk.

Men det var inte havet som tog William Hathaways liv. Istället var han inblandad i en trafikolycka i lördags, skriver flera medier däribland TMZ. Enligt lokala rapporter i Salisbury i den amerikanska delstaten Maryland, ska han ha kört i diket med sin bil på en ödslig landsväg.

Kort därefter ska han ha ringt sin hustru och försäkrat henne om att han var okej och att han kört av vägen sedan han varit nära att krocka med ett annat fordon.

Men när sjukvårdare anlände till platsen fann de Hathaway hängande över mittkonsolen i sin bil. Han var då medvetslös och dödförklarades senare på ett närbeläget sjukhus.

På Facebook har en insamling startats för att samla in pengar till William Hathaways fru och nyfödda dotter. Målet är 250 000 dollar och enligt TMZ hade man under måndagen redan kommit upp i 47 500 dollar.

Publisert:

LÄS VIDARE