Gerard Butler

Gerard Butler: Jessica Biel var den rätta

avEva Lindewall

”300”-stjärnan ångrar att han lät Biel försvinna

1 av 4 | Foto: AP (ALLA BILDER)
Gerard Butler ångrar sitt agerande.

Nu är hon gift med Justin Timberlake, men det kunde varit med någon helt annan.

Gerard Butler ångrar att han inte var mer seriös i sin relation med Jessica Biel när han hade chansen.

– Han inser att han inte var man nog att visa sina känslor för henne, säger en källa.

2011 spelade Gerard Butler, 42 och Jessica Biel, 30, mot varandra i filmen ”Playing for Keeps” från 2011. Och kärlek uppstod snart mellan skådespelarna. Men Butler vågade aldrig erkänna sina känslor för Jessica, något han ångrar bittert nu.

– Det är inte mycket som Gerard ångrar i livet men att inte ha behandlat Jessica mer respektfullt när de dejtade är en av dem, säger en källa till Radaronline.

För ett par veckor sedan gifte sig Jessica med sin gamla kärlek Justin Timberlake och Butler inser nu att han sabbade sin chans med henne.

– Han känner verkligen att han missade sin chans. Då var han inte man nog att erkänna sina känslor för henne, säger källan till sajten.

Enligt uppgifter var Biel intresserad av en mer seriös relation, något som Butler inte var beredd att ge henne. Istället bröt skådespelarna relationen och Jessica blev ihop med sin gamla kärlek Justin Timberlake igen. Ett par månader senare glittrade en förlovningsring på hennes finger och nyligen blev paret alltså äkta makar.

Gerard Butler dejtar enligt källor den rumänska modellen Madalina Ghenea.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!