”Sex and the city”-stjärnorna i bråk: ”Du är inte min vän!”

Rasar mot kollegan: ”Du är inte min familj”

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Evan Agostini / AP SCANPIX SWEDEN
Kim Cattrall.

Kim Cattralls bror gick nyligen bort.

”Sex and the city”-kollegan Sarah Jessica Parker uttrycker sina kondoleanser på sociala medier.

Det får Kim Cattrall att se rött.

”Låt mig göra detta väldigt tydligt. Du är inte min familj. Du är inte min vän”, skriver skådespelaren på Instagram.

Kim Cattrall, 61, går till attack mot Sarah Jessica Parker, 52.

För drygt en vecka sedan delade Kim Cattrall med sig av den tragiska nyheten att hennes bror hittats död. Detta efter att han försvann spårlöst den 30 januari.

Sarah Jessica Parker visade sitt stöd för skådespelarkollegan, genom att uttrycka sina kondoleanser i en kommentar till ett av Cattralls Instagram-inlägg.

Men det föll inte i god jord.

Kim Cattrall svarade med att publicera en citatbild, med orden ”jag behöver inte din kärlek eller stöd i denna tragiska tid, Sarah Jessica Parker.”

Hon utvecklar därefter sina känslor kring Sarah Jessica Parkers kommentar i textinlägget.

”Du inte min familj”

”Min mamma frågade mig idag när den där hycklaren Sarah Jessica Parker ska lämna dig ifred? Att du fortsätter nå ut är en smärtsam påminnelse om hur elak du verkligen var då och nu. Låt mig göra detta väldigt tydligt. (Om jag inte redan har det). Du är inte min familj. Du är inte min vän. Så jag skriver det för att berätta för dig för sista gången att sluta exploatera vår tragedi som ett försök att återskapa din persona som ’trevlig tjej’.”

Attacken kommer tre dagar efter att Cattrall tackade fans, vänner och ”Sex and the city”-kollegor för visad hänsyn och stöd.

Kim Cattrall har gått till attack mot Sarah Jessica Parker förut. Cattrall fick förra året skulden för att den tredje filmdelen av ”Sex and the city” ställdes in i sista stund. Hon avfärdade att hon skulle ha något med det att göra. I oktober förklarade hon i Piers Morgans pratshow, ”Life stories” att hon var besviken över hur Sarah Jessica Parker uttalade sig kring situationen i media.

Här är stjärnorna som lämnat oss 2018 01:13

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM