Nu dumpar Paris Paris

NÖJE

Hilton: Det här är rätt beslut för mig

1 av 2 | Foto: Inte längre gjorda för varandra För ett halvår sedan var Paris Latsis mannen i hennes liv. Nu har Paris Hilton kommit på andra tankar.

NEW YORK

Det är över.

Paris lämnar Paris.

-Jag har de senaste månaderna kommit fram till att det här är rätt beslut, säger Paris Hilton om den plötsligen brutna förlovningen med Paris Latsis.

Det såg ut som att före detta partyprinsessan Paris Hilton slutligen hade "hittat hem" när hon i maj i år förlovade sig med 26-årige namnen Latsis, liksom Hilton arvinge i en hutlöst förmögen familj.

Höll ett halvår

- Det känns som att vi är gjorda för varandra. Jag är är så lycklig över att ha träffat en person jag vill tillbringa resten av mitt liv med, sa hon då.

Men "resten av livet" blev alltså inte ens ett halvår.

Häromdagen avslutade Hilton förhållandet.

- Jag är ledsen att behöva meddela jag brutit förlovningen, sa hon sent i fredags natt till tidningen Us Weekly.

- De senaste månaderna har jag kommit fram till att det här är rätt beslut för mig. Vi är fortfarande vänner och jag kommer alltid att älska honom.

Orsaken till att det omsusade paret separerar kommenteras inte officiellt, men enligt skvallerpressen i New York har Latsis brist på ambitioner varit ett stort problem.

Paris Hiltons föräldrar, Kathy och Rick, hördes enligt New York Post-kolumnisten Cindy Adams klaga över just det under en middag för några veckor sedan.

- Han bor i ett hus i Beverly Hills värt 90 miljoner kronor men har inget jobb, ska mamma Kathy ha suckat.

"Gudskelov"

Sedan uttryckte Kathy Hilton stor glädje över att dottern var på väg att lämna unge Latsis.

- Gudskelov ses de ju inte så ofta längre, hette det.

Tidigare män:

Per Bjurman