Nöje

Tom Cruise löpte amok - igen

NÖJE

Flippade ur i Jay Lenos tv-soffa

Kär och galen? Tom Cruise demonstrerar sin kärlek till Katie hos Jay Leno.
Kär och galen? Tom Cruise demonstrerar sin kärlek till Katie hos Jay Leno.

Tom Cruise har gjort det igen. Hoppat upp och ner i ytterligare en tv-soffa och skrikit ut sin kärlek till 16 år yngre flickvännen Katie Holmes.

– När jag tänker på henne så händer det saker, sa Tom Cruise i Jay Lenos talkshow.

När Tom Cruise, 42, besökte Jay Lenos amerikanska tv-talkshow i onsdags, passade han återigen på att uttrycka sin kärlek till nya flickvännen Katie Holmes, 26, genom att bjuda på en ännu mer tillspetsad soff-hoppnings-show än den han utförde hos Oprah förra månaden. Detta trots den hårda kritik han har fått utstå för sina, liknande, vilda mediautspel den senaste tiden.

Drev med sig själv

Men dålig PR skrämmer knappast världens just nu mest omskrivna skådespelare. Snarare roar det Tom, som hos Jay Leno istället tog tillfället i akt att bjuda på sig själv ytterligare. Enligt honom själv, för att visa att han har självdistans och kan driva med sig själv. Men han står fortfarande för sina små kärleksyttringar.

– När jag tänker på henne så händer det saker, så sluta prata, sa superstjärnan och ställde sig upp i soffan, samtidigt som han sträckte ut båda händerna högt upp i luften, i en triumferande gest.

Löjligaste någonsin

När Leno, efter utspelet, kommenterade Toms uppträdande med att det var bland det löjligaste han hade sett, fick programledaren som svar:

– Det här är något jag önskar alla. Jag älskar att få höra goda nyheter och jag älskar att höra när folk är lyckliga...Hon är en underbar person.

Kate själv verkar inte ha några problem med Toms uppförande i media. Enligt webbsajten IMDB.com ska hon efter att ha sett programmet sagt:

– Jag är så lycklig. Jag såg Jay Leno och blev så glad och uppspelt. Jag är så stolt. Jag älskar honom. Och jag älskar hans stil också...

Bildextra!

Här flippar Tom Cruise ut hos Jay Leno.

Läs också

Teresa Tingbrand

ANNONS EXTERN LÄNK

Rean fortsätter hos Åhléns – 50 % på utvalda varor!

Åhlens

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje