Nöje

Madonna: Jag var för sexig

NÖJE

Världsstjärnan ångrar sin vågade image

Ångerfull Madonna.
Ångerfull Madonna.

Från nöjesvärldens mest provokativa popikon till djupt religiös Kabbalah-anhängare. Nu ångrar Madonna att hon anspelat så mycket på sex under sin tidiga karriär.

– Ibland gick jag för långt i min sexuella framtoning, bara för att jag ville skapa uppmärksamhet. Jag tror att det skadade mig, avslöjar världstjärnan i amerikanska tidningen Ladies' Home Journal.

Madonna, 1990.

På 80-talet chockade hon en hel värld med sina provokativa scenshower och sexuellt kontroversiella sångtexter. Men nu är det färdigsnackat om sex för den 46-åriga tvåbarnsmamman och världstjärnan Madonna, som idag kritiserar sitt tidigare sätt att anspela på sexualitet.

– Ena stunden uppmanade jag folk att tro på sig själva, för att i nästa sekund intala folk att vara sexuellt provokativa enbart för sakens skull, säger hon till tidningen.

Blåste upp sitt ego

Superstjärnan och skådespelerskan, som numera är djupt hängiven åt Kabbalah-religionen, menar också att seximagen handlade mycket om att bygga upp ett självförtroende.

– Jag utnyttjade sexualiteten för att blåsa upp mitt eget ego. Jag intalade mig att jag var fantastisk bara för att de skrev om mig i tidningar och för att mitt ansikte fanns på alla omslag.

Läs också

Teresa Tingbrand

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje