Mischa Barton: ”Paris är en dum bitch!”

NÖJE

Nytt bråk på gång i Hollywood

Foto: Warner/Kanal5, PRESSENS BILD GETTY/NORTH AMERICA
Mischa Barton vs Paris Hilton.

Nu börjar andra ronden i Paris Hiltons bråk med Hollywoods kändistjejer. Ny motståndare är ”OC”-stjärnan Mischa Barton, som gick lös på arvtagerskan på efterfesten av brittiska filmgalan i söndags, skriver The Mirror.

Paris Hilton har bråkat med bland andra Nicole Richie och Shannon Doherty, och nu börjar ett nytt gräl ta form. På brittiska filmgalans efterfest på Grosvenor House Hotel i London passade Mischa Barton på att ge Paris några kängor.

- Hon verkar hata alla i hennes ålder som är mer framgångsrika än henne. Hon är en dum bitch!

Mischa kritiserade också Paris framträdande på musikgalan Brit Awards förra veckan.

- Jag zappade fram till Brit Awards för att jag är intresserad av brittisk musik och så såg jag henne och bara: va? Hon kom med blåsta kommentarer som ”Jag älskar London bara för att?whatever”. Men snälla!

Ingen rivalitet

Att Paris och Mischa är rivaler vill hon inte veta av.

- Jag har träffat henne en eller två gånger. Hon försöker få det att framstå som att det finns en stor rivalitet mellan oss och det finns det verkligen inte, säger Mischa till The Mirror.

Mischa har haft svårt för Paris sedan hon började dejta Paris väninna Kimberly Stewarts ex, rockstjärnan Cisco Adler, vilket Paris ogillade. Och hon berättar även om hur Paris gärna snor andras pojkvänner.

Paris lillasyster Nicky vill inte vara sämre än syrran och gav sig också in i matchen tidigare i år när hon kommenterade Mischas entré på en fest i Los Angeles:

- Vad gör den där feta grisen här?

Läs mer

Emma Svensson