Klick!

Dödssjuka Jade Goody planerar drömbröllopet

Av: 

Frida Sjödin

NÖJE

”Big brother”-stjärnan kämpar mot cancern

Hon var utskälld, uträknad – och till slut älskad.

Nu vill cancersjuka ”Big brother”-stjärnan Jade Goody ha ett fint slut på sitt liv.

Och hon får hjälp av Sir Elton John och varuhuset ”Harrods” ägare.

Jade Goody åkte till Indien för att vara med i den upplagan av ”Big brother” efter tumultet med sina rasistiska tillmälen.

Av läkarna har ”Big brother”-stjärnan Jade Goody fått de mest dystra besked som går att få. Hon kommer att förlora sin kamp mot cancern, uppger de, och troligtvis har Goody endast veckor kvar att leva, skriver mirror.co.uk.

Men Goody kämpar in i det sista och nu planerar hon sitt bröllop med fästmannen Jack Tweed, som friade vid hennes säng för några dagar sedan.

”Landets mest hatade kvinna”

Ända sedan Goody klev in i brittiska upplagan av ”Big brother” 2002 så har skandalrubrikerna avlöst varandra. Genom sitt beteende i huset upprörde hon en hel nation och kallades för ”landets mest hatade kvinna”. Men opinionen vände och efter att Goody lämnat huset kunde hon håva in miljoner på parfymer, böcker och intervjuer.

När hon sedan tilltalade en av deltagarna i kändis-”Big brother” 2007 med rasistiska tillmälen rasade publiken och Goody fick be om ursäkt efter att premiärministern Gordon Brown fördömt programmet.

Vill sälja storyn för 35 miljoner

När Goody nu planerar sitt drömbröllop har stöd kommit från oväntat håll. Sångaren Sir Elton John har upplåtit sitt hem värt nära 240 miljoner kronor till vigseln och klänningen betalas av det anrika varuhuset ”Harrods” ägare, Mohammed Al Fayed.

– De åkte till Harrods och hon fann den vackraste klänningen. Mohammed Al Fayed hörde talas om det och sa: ”Det är min bröllopspresent till er två”, säger Goodys pr-agent Max Clifford till mirror.co.uk.

Paret hoppas att kunna sälja storyn från Sir Elton Johns hem (som ligger bredvid Windsor Castle) för cirka 35 miljoner kronor till en tidning. Pengarna är sedan tänkt att gå till en fond för hennes barn.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!