Röstades fram som vackra människor

Reneé O'Connor och Lucy Lawless på ett ”Xena”-konvent 2009.
NÖJE

Reneé O'Connor

Under tiden Reneé O'Connor var med i ”Xena” från 1995 till 2001 så hann hon även med att bli framröstad som den tredje mest intressanta människan 1996. Hon blev tvåa i 1997 års omröstning. People Online utsåg henne till en av de vackraste människorna 1997 och TV Guide hade henne på omslaget 2001 som ”en av universums sexigaste stjärnor”.

Efter ”Xena” har O'Connor varit både producent och regissör till olika filmer. ”Words unspoken” (2009) är skriven, procucerad, regisserad och spelad av henne själv.


Lucy Lawless

Framgången med ”Xena” gjorde att Lucy Lawless 1996 skulle vara med i ”The tonight show with Jay Leno”. Men hennes häst som hon skulle rida in på halkade på parkeringsplatsen vid studion och Lawless fick en fraktur i sitt bäcken. Hon blev helt återställd efter olyckan. 1997 blev hon av People magazine utnämnd till en av de 50 vackraste människorna i världen. Efter ”Xena” har Lawless gjort gästspel i bland annat ”The Simpsons”, ”The Z-Files”, ”Just shoot me!” och ”Veronica Mars”. Hennes senaste roll är i tv-serien ”Spartacus: Blood and sand som kommer 2010. Lawless har tre barn med två olika män.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!