Lisa Marie Presley har 136 miljoner i skulder

Skyller på exmaken

avStina Dahlgren

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Evan Agostini / TT / NTB Scanpix

Elvis dotter har 136 miljoner kronor i skulder enligt TMZ.

Lisa Marie Presley gör nu allt för att bli av med dem och skyller bland annat på sin exmake.

Han i sin tur hävdar att hon får fyra miljoner kronor i månaden från sin pappas stiftelse.

Lisa Marie Presley, 50, är van att stå i rampljuset. Som dotter till den numera avlidna kungen av rock’n’roll, Elvis Presley, har hon ända sedan födseln följts av press och media.

2016 skilde hon sig från dåvarande maken Michael Lockwood. Nu har en källa till TMZ berättat att Lisa Marie Presley har 136 miljoner kronor i skulder.

Krav från exmaken

En stor del av skulderna ska komma från obetald skatt mellan 2012 och 2015. En annan del ska vara från hennes hus i England som hon nu desperat försöker sälja så att hon kan bli av med lånet.

Hon ska också ha sagt att Lockwood har bidragit till hennes skuld genom att kräva att hon ska betala nästan en miljon för hans advokatkostnader samt vilja ha 350 000 kronor i månaden för underhåll.

Får fyra miljoner i månaden

Lockwood har inte uttalat sig om exfruns skulder, men sa under den smutsiga skilsmässan att folk skulle komma att lägga märke till hennes sämre sidor.

– Hon har stora svårigheter med att vara ärlig och ta eget ansvar för sina felaktiga handlingar, sa han då till Daily mail.

Han uppgav också att Lisa Marie Presley fortfarande får fyra miljoner kronor i månaden från den stiftelsen som hennes pappa inrättade innan han avled 1977.

10 kvinnliga artisterna som tjänade mest 2017 00:35
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM