Brads mamma väljer Jennifer

NÖJE

Angelina anklagar Brad för att ligga med sin ex-fru.

Hans mamma jublar.

Nu är krisen smutsigare än någonsin.

Angelina vill ha fler barn – Brad vill ha frihet. Förutom att paret numera sägs bo i olika byggnader har de även upprätthållit sig på varsin sida av amerikanska kontinenten den senaste tiden. Medan Pitt, 45, har flörtat med ungkarlslivet på sin motorcykel i Los Angeles, har Jolie, 34, hållit ställningarna i New York och bland annat promotat sitt arbete för FN. I en tv-intervju den 18 juni fick sexbarnsmamman frågan om de planerar att utöka sin familj.

– Alltid. Vi älskar barn och vill ha en stor familj, avslöjade Angelina.

Angelina är svartsjuk

Svaret fick Brad att gå i taket. Enligt en källa till tidningen Now är han ”desperat efter frihet” och det sista han vill ha är fler barn.

– Han blev helt förstummad när han såg intervjun. Brad har varit väldigt tydlig mot Angelina att de behöver uppskatta det de har en tid innan de kastar sig in i någon ny adoption eller försöker få egna barn. Deras förhållande är en katastrof för tillfället, säger en källa till tidningen Now.

Brads häftiga reaktion ska ha fått Angelina att drabbas av enorm svartsjuka. Under hela våren har hon varit vansinnig på att Brad har återknutit kontakten med Jennifer Aniston, 40, och verkar ha sett en klanökning som lösningen på deras problem. Nu rasar Angelina mot Brad eftersom hon tror att han har varit otrogen med Jennifer.

– Hon anklagade Brad för att ligga med Jennifer. Han förnekade allting, men Angelina ville inte lyssna och fortsatte mala på om hur lurad hon kände sig, säger en källa till tidningen.

En som jublar över det pågående kriget är Brads mamma, som har fortsatt hålla kontakten med sin före detta svärdotter sedan skilsmässan 2005. Enligt Now pratar hon och Jennifer flera gånger i veckan och de gratulerar alltid varandra på födelsedagarna.

– Jane är så glad över att Brad och Jen pratar igen. Hon har aldrig tyckt om Angelina och den senaste tiden har Brad bara pratat om hur olycklig han känner sig, säger en källa.

Barnen håller brad kvar

Medan den gamla ”Vänner”-stjärnan ter sig som en svärmorsdröm har Jane haft väldigt svårt att acceptera Angelina, med hennes mörka sidor och till synes ovilja att bli en i familjen. Janes önskan är att Jennifer tar tillbaka den plats som Angelina en gång norpade åt sig.

– Jane har sagt till Brad att han tillhör Jennifer och att han behöver lämna relationen med Angelina bakom sig för att bli lycklig igen. Men det är svårt för honom att bryta sig loss eftersom de har sex barn tillsammans, säger källan.

I stället verkar det som att paret har bestämt sig för att fortsätta försöka, i alla fall ett tag till. Men hur de ska gå till väga är fortfarande oklart och än så länge verkar deras delade åsikter bara leda till ännu fler bråk.

– Brad är desperat efter att få lite tid för sig själv, men Angelina fortsätter att följa efter honom för att få förhållandet att fungera, säger en källa.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!