Russell Crowe

Klamydiacenter för koalor döps efter komiker

Av: 

TT

NÖJE

Komikern John Oliver skämtade med skådespelaren Russell Crowe i flera av sina program. Nu har Crowe gett igen – genom att uppkalla ett behandlingscenter för koalabjörnar som drabbats av klamydia efter Oliver.

Det hela började med att John Oliver uppmärksammade att det fanns några få affärer kvar av videouthyrningsföretaget Blockbuster i delstaten Alaska. För att hjälpa de konkurshotade butikerna köpte Oliver upp och donerade rekvisita för tusentals kronor, inklusive en lädersuspensoar som burits av Russell Crowe i filmen ”Cinderella Man”. Sakerna auktionerades ut av Crowe för att delvis finansiera hans skilsmässa från Danielle Spencer.

Crowe svarade genom att twittra:…

”Jag känner att det är en så fantastiskt slumpmässig och god handling att jag nu planerar för hur jag bäst ska använda pengarna @iamjohnoliver spenderat på ljumskskydd och annat. Eftersom han visat sådan kärlek till Australien och australiensare måste det bli något väldigt speciellt.”

”Goda nyheter”

Den 3 maj avslöjade filmstjärnan sin plan i ytterligare en tweet:…

”Goda nyheter för koalabjörnar överallt.”

Klamydia har drabbat koalabjörnar i Australien hårt. Sjukdomen kan orsaka blindhet, infertilitet och i vissa fall leda till döden. Det nya behandlingscentret som nu döpts till "John Olivers klamydiaavdelning för koalor" ska testa ett nytt vaccin för att hindra att sjukdomen sprids vidare.

Väl spelat Russell Crowe... Vad jag egentligen säger här är att vi har uppnått allt vi tänkt med denna show. Vilket innebär: Tack så mycket allihopa, vi är klara nu! svarar John Oliver i sitt program ”Last week tonight”.

ANNONS

Idag är det Mumindagen! Fira det med muggen Fiske - nu till rabattpris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Köp muminmuggen här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Russell Crowe är en levande vulkan – under ytan hotar utbrottet

ÄMNEN I ARTIKELN

Russell Crowe

John Oliver