Storbråk i ”Farmen”: ”Han är totalt jävla oduglig”

Christoffer Hammarlöf: ”Bryr mig inte”

”Oduglig”, ”jävla idiot”, ”ett argument för abort”.

Andreas Gauffin går hårt åt Christoffer Hammarlöf i söndagens ”Farmen”.

– Haters gonna hate, säger Christoffer till Aftonbladet.

Friktionen mellan Andreas Gauffin, 42, och Christoffer Hammarlöf, 26, blir påtaglig i söndagens avsnitt av ”Farmen” på TV4.

I samtal med Karin Kollberg beklagar sig Andreas över att Christoffer ”tror att han vet bäst om allt”.

– Han hörs och syns överallt, och lägger sig i saker han inte har något att göra med när han inte har en jävla aning om vad han pratar om, säger han i programmet.

Sedan börjar förolämpningarna att hagla.

– Jag är trött på den här jävla idioten. Han kan ju ingenting. Han är fullkomligt jävla oduglig. Det är en argument för abort, den jävla idioten.

Andreas stör sig på Christoffer vid middagsbordet.
Andreas stör sig på Christoffer vid middagsbordet.

Ilskan: ”Då jävlar...”

Men ilskan når sin kulmen först senare när det påstås att Christoffer spridit ett felaktigt rykte.

– Han hittade på något uppseendeväckande för att det skulle bli tissel och tassel, och diskussion och sensation, säger Andreas i programmet och fortsätter:

– Om han nu säger att jag är en jävla idiot när vi står och snickrar eller att jag inte har någon arbetsmoral, eller vad det nu har varit. Det studsar bara på mig, det skiter jag i. Men det här han då har hittat på riskerar att gå ut över tredje person, det vill säga min familj. Då jävlar sätter jag ner foten.

Christoffer Hammarlöf.
Christoffer Hammarlöf.

Han hävdar sedan att han ska lämna och ”åka hem till sin sambo”, och i klippen från nästa avsnitt syns hur konflikten eskalerar ytterligare.

Christoffer Hammarlöf säger till Aftonbladet att situationen uppstod på grund av ett missförstånd. Men han kände till att det fanns en irritation mot honom på gården sedan tidigare, framförallt från Andreas.

– Men man kan ju läsa kroppsspråk, jag kunde se på honom att han irriterade sig på allt jag gjorde, vad jag än sa, vad jag än gjorde, säger han.

Andreas Gauffin.
Andreas Gauffin.

Svaret: ”Jag bryr mig inte”

Han hävdar å sin sida att Andreas inte hjälpte till särskilt mycket med uppdragen.

– Sedan att jag är oduglig, det kan han tycka om han vill. Det är han som ligger och sover och har ont i ryggen, och går bara och jobbar när kamerorna är framme, säger han.

Hur känner du över sakerna han säger om dig?

– Haters gonna hate. Så är det alltid liksom. Jag bryr mig inte. Sen att han går och pratar bakom min rygg och inte kan prata med mig som en vuxen människa, det är ju hans fel. Om folk stör sig på någonting får man ju ta det med personen.

Han dementerar att han skulle haft som avsikt att skapa konflikter.

– Sånt uppstår när man bor under sådana förhållanden och man inte klickar och kommer överens med andra. Då uppstår konflikter och dispyter, det är sen gammalt, säger han.

”Farmen” sänds måndag till torsdag klockan 19.30, samt söndagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Aftonbladet har sökt Andreas Gauffin.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN