Omänskliga filter och högljudda pruttar – här är sex saker i ”The Kardashians”

Aftonbladets nöjesreporter Natalie Demirian har sett avsnitt tre

Kim Kardashian blir ”konstläraren Annika”, North lägger en rejäl brakare och systrarna ser ut som robotar i omänskligt filter.

Här är sex saker som händer i det tredje avsnittet i säsong tre av ”The Kardashians”.

Vad är det för filter de använder?!

Att Kardashians-systrarna gärna redigerar sina Instagrambilder är allmänt känt bland de som följer familjen. Men det är någonting med det oerhört tunga ”skönhetsfiltret” som ligger konstant över dem i deras intervjusynkar i ”The Kardashians” och gör deras hud extremt slät som jag upplever som rent av obehagligt. De ser omänskliga ut helt enkelt, som robotvarianter av sig själva:

Kim om dejtinglivet – vill dejta flera samtidigt och är en ”släcka lampan-tjej”

I ett samtal med Scott Disick pratar Kim Kardashian om sitt dejtingliv, och det bjuds på en hel del detaljer.

Hon berättar, föga förvånande, att det är rätt svårt när man är en av världens mest kända personer, bland annat för att de första dejterna behöver ske bakom stängda dörrar.

– Och om man träffar någon och det sedan inte fungerar så måste man nästan försöka få det att hålla lite längre för att man skäms så mycket, säger hon.

Om vad som troligtvis handlar om hennes väldigt uppmärksammade förhållande med expojkvännen Pete Davidson säger hon:

– Media fick mig att känna att jag var i ett jätteseriöst förhållande så fort, jag vill bara smyga runt lite, det är inget fel med det.

– Men jag vill inte dejta bara en person.

Det framkommer också att hon dejtar en person som de kallar för ”Fred”, som hon säger ”möter hennes krav” och tittarna får se henne smsa med honom. Men givetvis inte ett ord om vem som denna mystiska man är.

Kim får sms av ”Fred”.

Konversationen leder in på om Kim Kardashian borde dejta en yngre eller äldre man, och de skojar om relationen mellan Cher, 76, och Alexander ”AE” Edwards, 36.

Kim berättar då att hon gärna har lampan släckt i sexuella sammanhang numera för att hon blir blyg och osäker när hon är naken. Men i andra sammanhang har hon inga som helst problem med nakenhet.

– Det är så konstigt, för jag kan plåtas i en stringtrosa med hundra personer på plats utan problem, säger hon.

Kim visar hur hon blir blyg när hon ska vara naken i sexuella sammanhang.

Tittar på SATC varje kväll

Kim är ett ”Sex and the city”-fan och somnar till den ikoniska serien varje kväll. Det kan vara bland det mest relaterbara som hon någonsin har sagt.

Kim och Scott pratar om ”Sex and the city”.

Kourtney och hennes företag är så tråkiga att klockorna stannar

Kourtney Kardashian fortsätter att göra reklam för sina olika märkliga livsstilsföretag. I det här avsnittet gör hon en närgången plåtning med maken Travis Barker (vem är förvånad?) för företaget ”Lemme”, där hon säljer vitaminer och kosttillskott med inriktning på vagnial hälsa och ph-nivåer typ. Ja, ni hör ju.

Kourtney och Travis plåtas.

Khloé om relationen till Tristan

Khloé Kardashian pratar med sin mamma Kris Jenner om att hon har en fin relation med sitt otrogna ex Tristan Thompson, som är pappa till hennes två barn. Hon säger att hon vill ha en bra relation för barnens skull och därför inte straffa honom för det förflutna, men att hon är noga med att sätta gränser. Eftersom hon har förlåtit honom för otrohet förut så vill hon visa honom den här gången att det inte kommer att hända igen.

– Det handlar bara om barnen, vi hänger inte själva och typ kollar på tv. Jag ser till att han vet att det bara handlar om barnen. Det är så lätt att falla tillbaka med gamla vanor annars, säger hon.

Khloé med barnet Tatum.

Annika-pranket är bland det bästa som hänt serien på länge

Khloe och Scott brukade vara drottningen och kungen av pranks genom åren. Men nu är det istället Kim och Scott, med hjälp av Kim och Kanyes dotter North, 9, som genomför ett väldigt lyckat prank.

Det hela börjar med att North specialeffekt-sminkar mamma Kim, medan hon och Scott har en djup konversation.

Mitt i sminkningen, när Kim pratar om hur det var på hennes pappas begravning, avbryter North konversationen genom att lägga en rejäl brakare. Bara där har vi tv-guld.

När North är klar med sminkningen, som bland annat innebär en stor lösnäsa och peruk, förvandlas Kim till en ny karaktär: konstläraren Annika. Kim gråter av skratt när de lyckas lura hennes personal som inte känner igen henne. Men det roligaste är när North hämtar sin lillasyster Chicago, 5, som inte heller känner igen sin mamma, blir livrädd och springer tillbaka till sin nanny:

Nya avsnitt av ”The Kardashians” släpps varje torsdag 09.00 på streamingtjänsten Disney+.

ANNONS