Svenska Hollywoodfruar 2017

Hollywoodfruns plan efter förlossningen – vill operera sig

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Hollywoodfrun Elena Belle går i väntans tider.

Förstagångföderskan lämnar inget åt slumpen. Hon har noggrant planerat förlossningen – och tiden efter.

– Jag har också pratat med en läkare om ett kirurgiskt ingrepp jag kanske gör efter förlossningen, för att återställa mig där nere, säger hon till tidningen Mama.

Den svenska modellen och tv-profilen Elena Belle gifte sig med stjärnmanagern Michael Theanne i slutet av december.

Paret väntar nu sitt första barn. Födseln är beräknad till slutet av september.

Elena Belle, som för tillfället är aktuell i TV3:s realitysåpa ”Svenska Hollywoodfruar”, har planerat allt inför barnets ankomst in i minsta detalj.

Hon har bland annat skaffat dubbla barnskötare: En som hjälper till på dagen och ytterligare en på natten. Dessutom har den ofödda dottern, som ska heta Luna, ett eget Instagramkonto. I skrivande stund har lilla Luna över 4000 följare.

Planerar kirurgiskt ingrepp

Men Elena Bell har förberett mer än så. Som hur själva förlossningen ska gå till, exempelvis.

– Jag vill föda vaginalt, men tar gärna all bedövning jag kan få. Jag är inte rädd för själva smärtan, utan mer det där sjuka i att jag faktiskt ska pressa ut henne ur min kropp. Men när det väl händer finns det ju ingen återvändo och man blir väl tuff när man måste, hoppas jag, säger hon till Mama.

Men hon har också stenkoll på tiden efter förlossningen – och hur olika ingrepp ska hjälpa henne att komma i form efter graviditeten igen.

– Jag har också pratat med en läkare om ett kirurgiskt ingrepp jag kanske gör efter förlossningen, för att återställa mig där nere och krympa tillbaka om musklerna skulle bli uttänjda, säger hon till tidningen.

Ska komma i form igen

På sin blogg har Elena Belle även delat med sig andra ingrepp som hon planerar att göra i Sverige i januari.

”Jag kommer att åka till min favoritklinik där och fixa nya fillers och göra cool sculpture. Man får ju inte göra något när man är gravid, så detta blir några månader efter. Samt att cool sculpture ska hjälpa mig komma i form igen efter graviditeten. Har nämligen ett nytt mål. Kommer ni ihåg vilken ångest jag hade när jag skulle fylla 30, då lovade jag mig att vara i den bästa formen i mitt liv och det var jag. Nu är mitt nya mål att vara i den bästa formen i mitt liv efter att jag fött barnet”, skrev hon då.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

Hollywoodfruns beslut: Håller barnkampen privat

ÄMNEN I ARTIKELN

Svenska Hollywoodfruar 2017

Elena Belle (tidigare Natacha Peyre)

Svenska Hollywoodfruar