Miley Cyrus

Miley Cyrus och Liam Hemsworth separerar

Bekräftas av Cyrus representanter

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Stjärnparet Miley Cyrus och Liam Hemsworth har bestämt sig för att separera.

Det meddelar Cyrus representanter.

”De har fattat beslutet om att det här är det bästa medan de fokuserar på sig själva och sina karriärer”, skriver de till CBS.

Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, har fattat beslutet om att separera. Det bekräftar Cyrus representanter till CBS.

”Eftersom de ständigt utvecklats, förändrats som partners och individer, så har de fattat beslutet om att det här är det bästa medan de fokuserar på sig själva och sina karriärer”, skriver de i ett uttalande till sajten.

Cyrus och Hemsworth gifte sig i december förra året. Bröllopet ägde rum i deras gemensamma hem i Franklin, Tennessee. De hade då haft ett av-och-på-förhållande i flera år och förlovat sig två gånger, den första 2012 och den andra 2016.

”De är fortfarande engagerade föräldrar till sina djur medan de kärleksfullt tar denna tid för sig själva. Vänligen respektera deras process och integritet”, skriver de vidare.

Miley Cyrus och Liam Hemsworth.

Vägrar skaffa barn

Enligt Daily Mail rapporterades det i juli förra året om att paret gjort slut eftersom de inte kunde enas om sina framtidsplaner. Sajten skriver att det berodde på att Hemsworth ville skaffa barn, men att Miley Cyrus inte var redo. Paret dementerade då uppgifterna och sa att de inte alls skulle göra slut.

För en månad sedan berättade Miley Cyrus i en intervju med tidningen Elle att hon vägrar skaffa barn, på grund av klimatkrisen.

– Vi har gjort samma sak med jorden som vi har gjort med kvinnor. Vi bara tar och tar och förväntar oss att det ska fortsätta att produceras. Vi efterlämnar en planet full av skit och jag vägrar att göra det mot mitt barn. Till dess att jag känner att mitt barn kan leva på en jord med fisk i vattnet, tar jag inte in en annan person för att hantera det. Vi vill inte reproducera eftersom vi vet att jorden inte kan hantera det, sa Cyrus då.

I intervjun pratade hon även om relationen med Liam Hemsworth och beskrev den som unik.

– Det här är den personen som jag känner håller mig mest om ryggen. Men jag passar definitivt inte in i en stereotyp ”fruroll”. Jag gillar inte ens det ordet.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Miley Cyrus

LÄS VIDARE

Bryter upp efter äktenskapslögn

ÄMNEN I ARTIKELN

Miley Cyrus

Liam Hemsworth