Skådespelaren om försvunna ”Glee”-stjärnan: Har alltid älskat dig

”Jag saknar dig oerhört mycket”

”Glee”-stjärnan Naya Rivera har varit försvunnen sedan i onsdags och befaras vara död.

Nu avslöjar skådespelaren Tahj Mowry att de har haft en relation och att de har gått igenom mycket tillsammans.

”Jag har aldrig velat erkänna det men jag har aldrig slutat älska dig”, skriver han på Instagram.

Sökandet efter den försvunna ”Glee”-stjärnan Naya Rivera, 33, fortsätter, men i mindre skala. Hittills har cirka hundra dykare och annan räddningspersonal deltagit i sökandet. Detta efter att Rivera försvann i onsdags eftermiddag efter en båttur i sjön Lake Piru i södra Kalifornien tillsammans med sin fyraårige son Josey Hollis.

Arbetet har dock försvårats av dålig sikt och dykarna har fått använda specialutrustning och sökhundar har också deltagit i arbetet.

”Jag håller fast vid hoppet om att du hittas”

Naya Rivera var gift med skådespelaren Ryan Dorsey, 36, mellan 2014–2018. Han tar nu hand om deras gemensamma barn Josey Hollis.

Mitt i sökandet avslöjar nu skådespelaren Tahj Mowry, 34, att han och Rivera har haft en relation och han är förkrossad över hennes försvinnande.

”Det här är en mardröm. Varje dag blir svårare. Men jag håller fast vid hoppet om att du hittas”, skriver han på Instagram.

Tahj Mowry.
Tahj Mowry.

Rörande orden: ”Jag älskar dig för evigt”

Mowry har medverkat i flertalet tv-serier och skriver i sitt inlägg att han hoppats att Gud ska föra dem samman igen.

”Vi växte upp tillsammans. Vi blev vuxna tillsammans. Vi har upplevt så många saker för första gången tillsammans. Du var min första erfarenhet med allt: Kärlek, intimitet och sorg. Vi krossade varandras hjärtan men lyckades sedan hitta tillbaka mer än en gång. Jag har aldrig velat erkänna det men jag har aldrig slutat älska dig”

Tahj Mowry ber för familjen och barnen och han hoppas att Rivera kommer hittas.

⁣”Naya, jag saknar dig oerhört mycket. Jag vet att du alltid har vetat hur jag kände. Jag ser fram emot dagen när jag kan se ditt vackra ansikte ännu en gång och berätta allt jag har velat säga som jag inte fick chansen att säga. Jag älskar dig för evigt. Jag har alltid och jag kommer alltid att göra det”, skriver han.

 Naya Rivera saknas fortfarande.
Naya Rivera saknas fortfarande.
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN