Katy Perry

Blev deprimerad efter uppbrottet med Orlando Bloom

Katy Perry om psykiska ohälsan

Av: 

Rosanna Berg

Katy Perry och Orlando Bloom.
Katy Perry och Orlando Bloom.

NÖJE

Popsångaren Katy Perry drabbades av en depression 2017.

Nu berättar hon om självmordstankarna efter uppbrottet från Orlando Bloom.

– Jag kunde inte längre bli exalterad över bekräftelsen, så jag bara kraschade, säger hon i en intervjun i radioprogrammet ”Q on CBC”.

När popstjärnan Katy Perry, 35, gästar den kanadensiska radioshowen ”Q on CBC", berättar hon om det tuffa året 2017 och om de mörka tankarna, skriver People.

Efter uppbrottet från pojkvännen Orlando Bloom, 43, och ett svalt mottagande från publiken för albumet ”Witness” kraschade hon både privat och professionellt. Hon säger att detta ”delade henne mitt i itu”.

– Jag hade gjort slut med min pojkvän, som jag nu ska ha barn med, och så var jag i extas över mitt kommande album, men sen kände jag inte alls så längre. Jag kunde inte längre bli exalterad över bekräftelsen, så jag bara kraschade, berättar Katy Perry i radiointervjun.

Enligt popsångerskan var hon så illa däran att hon funderade på att ta sitt eget liv.

Katy Perry har haft problem med depressioner och ångest.

”Ett nödvändigt ont”

I efterhand när hon tänker tillbaka på den tiden kan hon se depressionen som ”ett nödvändigt ont”.

– Det var så viktigt för mig att vara trasig så att jag kunde bli hel igen på ett helt nytt sätt. Och hitta andra dimensioner än att bara leva mitt liv som en törstande popstjärna hela tiden, säger hon.

Katy Perry har tidigare brottats med depressioner och ångest. Det som har hjälpt henne ur de svåra stunderna är bland annat tron på gud och att hon någonstans kan känna tacksamhet.

– Tacksamhet är troligtvis det som har räddat mitt liv, för om jag inte hade funnit tacksamheten hade jag gått under av sorg och troligtvis bara hoppat, men jag hittade sätt att vara tacksam, säger hon.

Katy Perry och Orlando Bloom återförenades i september 2018. De förlovade sig på alla hjärtans dag 2019 och till sommaren väntar de sitt första gemensamma barn.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Isabella Löwengrip: Det var ett rop på hjälp

ÄMNEN I ARTIKELN

Katy Perry

Orlando Bloom