”Jersey shore”-stjärnan greps för kidnappning

Ronnie Ortiz-Magro sköts med elpistol

”Jersey shore”-stjärnan Ronnie Ortiz-Magro har återigen hamnat i kläm med rättvisan.

Under fredagen greps han misstänkt för kidnappning och misshandel.

Enligt TMZ vägrade han att samarbeta med polis och sköts med elpistol.

Ronnie Ortiz-Magro, 33, omhändertogs av polis efter ett bråk med sin flickvän Jen Harley, 32. Enligt TMZ greps han av polis klockan 02.30, natten till fredag, vid ett airbnb som paret hyrt i Los Angeles.

Sajten skriver att han anklagas för att ha slagit sin flickvän och jagat henne med en kniv när hon flydde bostaden för att slå larm. I sin famn ska Ronnie ha burit på parets 18 månader gamla dotter Ariana, som han sedan låst in sig själv med i huset.

Mike ”The Situation” Sorrentino, Ronnie Ortiz-Magro and Paul ”Pauly D” DelVecchio
Mike ”The Situation” Sorrentino, Ronnie Ortiz-Magro and Paul ”Pauly D” DelVecchio

Ronnie ska, enligt uppgifter, ha uppehållit sig i huset när polisen anlände och vägrat att komma ut. Det ska ha gått så långt att polisen slagit in dörren, oroliga över Arianas säkerhet, och skjutit Ronnie med en elpistol.

Han greps för kidnappning och senare under fredagen släpptes Ronnie från häktet mot en borgenssumma på cirka 985 000 kronor.

Tillsammans igen

Incidenten ska ha inträffat bara tolv timmar efter beskedet om att Ronnie och Jen Harley hittat tillbaks till varandra. De har i flera år haft ett på- och avförhållande som kantats av konflikter.

Under ett nyårsfirande i Las Vegas i början av året anklagades Jen Herley av Ronnie för misshandel. Han påstod att hon kastat ett askfat i huvudet på honom. I juni friades hon från misstankarna.

Ronnie Ortiz-Magro är främst känd för sin medverkan i realitysåpan ”Jersey shore”. Under inspelningstiden var han flera gånger i klammeri med rättvisan och greps bland annat av polis för misshandel. Ronnie klarade sig då undan med böter.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN