Mejla

Effie Karabuda

Bianca Ingrosso har blivit Sveriges hackkyckling

Publicerad:
Uppdaterad:
Bianca Ingrosso känner sig låg och ensam, berättar hon i sin senaste vlogg.
Bianca Ingrosso känner sig låg och ensam, berättar hon i sin senaste vlogg.

Låt Bianca Ingrosso vara! Det är inte konstigt att hon mår dåligt när hon har blivit Sveriges främsta hackkyckling.

Jag vill göra en Chris Crocker och försvara Bianca Ingrosso så som han stod upp för Britney Spears 2007. Sitta framför ett tygstycke med kameran uppkörd i fejset och skrika ”LEAVE BIANCA ALONE!!”. I sin senaste vlogg säger influencern att hon känner sig låg och ensam. Jag tror jag vet varför.

Ingrosso ber om ursäkt för precis allt. På sin Youtubekanal är hon alltid snabb med att påpeka sina egna brister innan tittarna gör det. Hon kan inte äta en sallad utan att säga att hon absolut tänker återvinna papperslådan som maten låg i. Inte visa upp smink utan en disclaimer om att hon köper skönhetsprodukter som research för sitt jobb.

Om hennes hudfärg är ojämn efter en spraytan måste hon nämna det. Om hon har alla lampor tända i sin lägenhet måste hon förklara att hon behöver bra ljus när hon filmar. Självklart snålar hon med elen i vanliga fall.

Men det spelar ingen roll att hon föregriper folks reaktioner. Alla hennes videor möts ändå av klagomål. Så drygt att hon är sen till sin kompis babyshower! Hur kan hon ha den där tonen mot sin assistent? Kolla, hennes pojkvän ser inte kär ut längre!

Herregud. Att Bianca Ingrosso ens orkar ta sig upp ur sängen på morgnarna är en gåta. Det är tillräckligt jobbigt att vara en 25-årig tjej (tro mig, jag går själv igenom skiten), men att behöva parera hela svenska folkets småsinthet varje vaken minut måste vara fullständigt dränerande.

Jag fattar att hon provocerar. Hon kan lägga hundratusentals kronor på en matta till sitt vardagsrum och har fötts in i en löpsedelsvänlig familj. Men det är alldeles för lätt att skratta åt hennes dyra mässingdetaljer och inte se vem hon faktiskt är.

Hon är en tjej som levererar och levererar och försöker hela tiden göra rätt. Snälla, ge människan lite svängrum.

Förhoppningsvis tar hon sig ur dippen. Men jag som följer Ingrosso vet också att det här kan vara ett fall av ”jag har säkert ägglossning eller PMS”. Eftersom hon inte kan skilja på de två vill jag ge henne en liten hint. Det brukar vara det sistnämnda.

Av: Effie Karabuda

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN