Tut tut – Ola Salo har skaffat körkort

Frontmannen får körkort: Efter åtta år

Uppdaterad 2017-02-12 | Publicerad 2016-12-23

Håll i h... ratten!

Åtta år tog det – men nu har Ola Salo äntligen tagit körkort.

”Jag förstår om det låter fånigt men detta har varit en av de största kamper jag utkämpat med mig själv” skriver han på Instagram.

Han trodde aldrig att det skulle bli av, men den här gången vägrade Ola Salo, 39, för första gången att ge upp.

I åtta års tid har artisten kämpat med högerregel, väjningsplikt och sina egna nerver.

Drömmen om körkort har kommit allt annat än enkelt för artisten.

”Jag förstår om det låter fånigt men detta har varit en av de största kamper jag utkämpat med mig själv. Hela mitt liv har jag huvudsakligen ägnat mig åt sådant jag har ganska lätt för. Om något är svårt för mig har jag struntat i det och sagt att det inte är min grej” skriver han på Instagram.

”Hjärtat pumpade”

För en månad sedan körde han upp igen – och kuggade. Men i går så blev han godkänd trots att han, enligt egen beskrivning, ”var så nervös att han höll på att klanta till allt igen”. Hjärtat pumpade och munnen var snustorr, men han fixade det ändå.

”När jag fick beskedet började jag gråta. Inte direkt av glädje utan snarare av att en gigantisk anspänning släppte. Och av förlösningen i att en så mångårig ’kamp’ äntligen var över. Det här var, knäppt nog, min största utmaning hittills. Och till slut klarade jag den” skriver han och fortsätter:

”Vilket gör mig än mer övertygad om att vi med vilja, en stor dos ödmjukhet och ett visst mått metodik kan klara av vad som helst.”

ANNONS

Följ ämnen i artikeln