Efter otroheten – ”Beverly hills”-stjärnan har fått barn

1 av 4
NÖJE

Det har varit ett gäng stormiga år för Tori Spelling och Dean McDermott.

Men nu ska de vara lyckligare än någonsin – de har nämligen blivit föräldrar till en liten pojke, rapporterar People.

– Läkaren kallar det en mirakelbebis, har paret tidigare sagt.

Ekonomiska problem och en otrohetsskandal. De senaste åren har varit allt annat än lätta för realityparet Tori Spelling och Dean McDermott. Förra året kunde de dock avslöja att de väntar sitt femte barn, och på torsdagen gick de ut på Twitter och berättade att deras son, som ska heta Beau, äntligen kommit.

– Vi är helt upp över öronen förälskade i lilla Beau. Han är verkligen en välsignelse och hans bröder och systrar är jätteglada att få träffa honom. Vi är så tacksamma för vår stora vackra och friska familj, säger Tori Spelling till People.

Kallar det en ”mirakelbebis”

Paret har sedan tidigare barnen Liam, 9, Stella, 8, Hattie, 5, och Finn, 4. På grund av komplikationer med den senaste förlossningen, då moderkakan blockerade livmodershalsen, trodde Tori Spelling att hon inte skulle kunna få fler barn.

– Läkaren sa att med tanke på det som hände sist, så är det här en mirakelbebis, att Tori blev gravid och att allt är okej, sa Dean McDermott i en intervju med People förra året.

Talade ut om otrohet i tv

Tori Spelling och maken verkar nu ha lagt de senaste årens problem bakom sig. Det var för tre år sedan som det avslöjades att Dean McDermott varit otrogen. Paret har varit öppna om det, och även talat ut om det i tv.

– Det påverkade mig på så många plan, inte bara det personliga. Det här är min karriär. Det är – även om jag avskyr att säga det – mitt varumärke. I nu­läget har alla gränser suddats ut, har Tori Spelling tidigare sagt.

ARTIKELN HANDLAR OM