”Yoga Girl” Rachel Bråthén

Gravida instastjärnan rasar mot skitsnacket

Av: 

Rebecka Ljung

NÖJE

Rachel ”Yoga girl” Bråthén, yogainstruktör med miljonfölje på instagram, har fått nog. Nu ryter hon ifrån mot snacket kring graviditeten.

– Jag är så besviken på dessa vuxna kvinnor som dissar mig utan anledning.

Den svenska instagramstjärnan Yoga Girl – alias Rachel Bråthén, 28 – låter sina följare hänga med i graviditeten. Yogainstruktörenoch hennes partner längtar nu efter att bäbisen ska titta ut, hemma på Aruba.

”Ingen baby än! Vi gör ALLT på listan (tro mig) – kryddig mat, strandpromenader … dansa, äta ananas och kanel …”, berättade svensken med två miljoner följare igår, till en instagrambild på sig och pojkvännen.

Yoga Girl: ”Kända kvinnor hånar”

Att dela med sig av det lite privata har lett till enormt mycket kommentarer och prat – inte bara snällt. Nu har höggravida Yoga Girl fått nog och ryter ifrån mot ”skitsnacket”.

”I Sverige skulle folk tycka att jag är en grottmänniska bara för att jag planerar att föda i hemmet och nu hånar några kända kvinnor mig i sina podcasts och bloggar, förvrider mina ord och försöker förminska min resa”, skriver Yoga Girl på instagram.

Yogaläraren tycker att de som blir upprörda av hennes planer på hemmafödsel ska hålla det för sig själva.

”Jag är så besviken på dessa (vuxna) kvinnor som dissar mig utan anledning (ni vet vilka ni är” … Det är inte nödvändigt att sprida lögner … Vad vi behöver är systraskap och att lyfta varandra”, skriver Yoga Girl.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarläsning till kampanjpris! Missa inte vår REA på utvalda böcker - handla här.

Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

”I kväll är min sista kväll med henne”

ÄMNEN I ARTIKELN

”Yoga Girl” Rachel Bråthén

Yoga