Efter ilskan på Instagram: Peg Parnevik tar en paus

”Fokusera på era egna liv och sluta leka matchmakers”, skrev Peg i inlägget.
”Fokusera på era egna liv och sluta leka matchmakers”, skrev Peg i inlägget.

Romansryktena fick Peg Parnevik att ryta ifrån.

Nu tar hon en paus från Instagram.

– Jag har verkligen försökt mitt bästa men jag mår inte bra, skriver hon.

I början av april röt Peg Parnevik, 25, ifrån på Instagram, efter romansryktena mellan pojkvännen Filip Lamprecht, 24, och hans ”Let’s dance”-partner Linn Hegdal, 25.

Nu tar artisten paus från sociala medier. I ett inlägg på Instagram skriver hon att hon inte mått bra den senaste tiden.

”Jag tar en paus från mina sociala medier för ett tag. Jag har verkligen försökt mitt bästa men jag mår inte bra... ville inte försvinna från er utan förvarning. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela allt med er någon gång. Älskar er”, skriver hon i inlägget.

Lillasystern Penny Parnevik, 24, kommenterar ”Du har det här” och flera hjärtan. Aftonbladet har sökt Peg Parnevik för att fråga om beslutet, utan resultat.

”Okänsligt och elakt”

Efter det tredje programmet av ”Let’s dance” lade realityprofilen upp ett inlägg på Instagram stories, där hon berättade att hon fått nog av kärleksryktena kring dansparet.

”Det räcker nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller meddelande kommer jag att börja bli otrevlig. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det där är till någons livspartner eller kärlek? Seriöst, dra åt helvete”, skrev hon.

Linn Hegdal, som dansar med Filip, är tillsammans med dansaren Jacob Persson, 25.

”Hur oförskämt är det inte mot Jacob? Personen som Linn bor och delar sitt liv med. Fokusera på era egna liv och sluta leka matchmakers”, skrev Peg i inlägget.

Pegs pojkvän Filip Lamprecht tävlar tillsammans med Linn Hegdal i ”Let’s dance”.
Pegs pojkvän Filip Lamprecht tävlar tillsammans med Linn Hegdal i ”Let’s dance”.

Stöttar flickvännen

En vecka efter inlägget gick Filip Lamprecht ut på sin Instagram och gav sitt stöd till flickvännen.

”Nu räcker det med elaka kommentarer, DM:s och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjuk vad elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne”, skrev han och tillade:

”Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv”.

Publisert:

LÄS VIDARE