Roger Nordin ihop med ex-pojkvännen igen

Roger Nordin och Jonas Elgh.
Roger Nordin och Jonas Elgh.

Roger Nordin har återförenats med expojkvännen Jonas Elgh.

Nu berättar radioprofilen om den oväntade vändningen och den stora lyckan. 

– Vi har insett att vi båda två är på en annan plats i livet än vad vi var förra gången, säger han till Aftonbladet.

”Rix Morronzoo”-profilen Roger Nordin, 43, har haft ett turbulent kärleksliv de senaste åren.

Han förlovade sig 2017 med dåvarande pojkvännen Jonas Elgh, 34, men paret gick skilda vägar i slutet av 2018 och Roger blev tillsammans med flygstewarden Anton Lundbäck. En relation som gick i stöpet förra året.

Nu berättar Roger Nordin att han har blivit tillsammans med sitt ex Jonas Elgh igen som han delar hunden Tella med.

– Ibland så tar livet lite oväntade vändningar. Våra hundöverlämningar har blivit allt längre och känslan av att det är vi igen har vuxit fram under ett tag, men det känns väldigt bra och särboliv är inte så dumt, säger Roger Nordin till Aftonbladet och utvecklar resonemanget:

– Det har vuxit fram. Det var verkligen inget vi hade en tanke på, men vi har insett att vi båda två är på en annan plats i livet än vad vi var förra gången. Jag har nog blivit lite bättre på vissa saker och han på andra saker. Det har gått några år och vi har insett att vi delar samma syn på mycket här i livet och det är ju inte fel. Vi har samma syn på relationer och mål och mening i livet.

De är som sagt särbos och så ska det förbli.

– Vi fortsätter som det är. Jonas bor i Hammarbyhöjden och jag i Hammarby sjöstad och sommaren i Sjöstan är oslagbar. Men om man verkligen har pratat igenom vad som gick snett förra gången och hur man ska undvika att hamna där igen, då tror jag verkligen att man kan leva lyckliga tillsammans. Även om jag av princip är emot att gå tillbaka till ett ex så har jag fått inse att det inte alltid går att vara så svart eller vit.

Ni förlovade er förra gången, hur ser det ut nu?

– Ja, vi förlovade oss i Rom 2017, men DÄR är vi inte än. Men jag tror jag har min ring kvar, vi får se om jag kanske recyclar ringen tids nog. Återanvändning verka för övrigt vara min grej i år, haha!

Du verkar kär och lycklig?

– Ja, absolut, det känns jättebra. Jag såg det inte komma, men det var väldigt härligt när det stod klart för mig att det är så här det ska vara.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN