Influencern Alexandra Nilsson ställer in jobb – tar hjälp av psykolog

”Nu räcker det”

Alexandra Nilsson.
Alexandra Nilsson.

Influencern Alexandra Nilsson ställer in alla sina samarbeten.

Den senaste tidens hårda jobb har pressat henne till bristningsgränsen.

”Jag kan inte koncentrera mig, glömmer saker, är ofta arg, alltid småstressad, ledsen och nära till gråt.” skriver hon på Instagram.

Alexandra Nilsson, 30, är en av Sveriges största influencers. Nu väljer hon att pausa alla sina samarbeten, på grund av sin egen hälsa.

”Jag har bestämt mig för att ställa in alla samarbeten. Inte för alltid men under en period i alla fall. För jag orkar inte jobba konstant, alltid vara nåbar, vara den schyssta som kan fixa saker i sista sekund och så vidare.” skriver hon på Instagram.

Alexandra Nilsson.
Alexandra Nilsson.

”Nu räcker det”

Att hon aldrig är ledig har nu börjat märkas både psykiskt och fysiskt.

”Jag kan inte koncentrera mig, glömmer saker, är ofta arg, alltid småstressad, ledsen och nära till gråt. Dessutom gör jag allting halvdant nu för tiden, det känns inte roligt heller.”

För Aftonbladet berättar hon att hon de senaste åren arbetat konstant. Både helger och kvällar fylls av jobb, och inte ens när hon är sjuk tar hon ledigt.

”Har aldrig sjukskrivit mig på 15 år. Det är ganska sjukt. Så nu räcker det för ett tag. Ska bara vara och gå till en psykolog ett tag.” skriver hon i ett meddelande.

Alexandra Nilssons uppmaning

På Instagram uppmanar hon nu sina följare att lyssna på kroppen och att våga varva ned.

”Min påminnelse till er är att stanna upp och andas. Du behöver inte fylla varje stund med jobb, fest, vara kreativ eller vad det nu än kan vara.” skriver Alexandra Nilsson.


Publisert:

LÄS VIDARE