Ernst Kirchsteiger avslöjar nya sommarhuset

Ett rött hus med vita knutar – det är Ernst Kirchsteigers nya renoveringsobjekt i klassiska programmet ”Sommar med Ernst”.

I en video på Facebook avslöjar programledaren att han ser fram emot att få förvandla kåken till en sommardröm i äkta ”Ernst-anda”.

– Den har förfört mig total, säger han i klippet.

Ernst Kirchsteiger har renoverat torp, hus och orangerier i TV4:s klassiska sommarprogram ”Sommar med Ernst”.

Den 22 juni, dagen före midsommar, dyker han upp igen. Den här gången hugger han tillsammans med snickare och hantverkare tag i en röd trävilla med vita knutar, vilket programledaren själv avslöjar i en video på Facebook.

– Jag är så fylld av inspiration för den här kåken bakom mig. Den har förfört mig totalt, säger han och fortsätter:

– Jag ger järnet. Ni måste titta på det. Lova det. Ha det gott, hej då, säger han innan han sjunger vidare på en sommarmelodi, som han även inleder klippet med.

Inlägget har delats över tusen gånger och gillats 12 gånger så mycket. Lyckoropen är många i kommentarsfältet.

”Yes! Heja Ernst! Låg vaken häromnatten och Googlade febrilt... utan att hitta Sommar med Ernst 2017! Sommar i P1 och Ernst i rutan, ett glas rosé + en bra bok i hängmattan”, skriver en.

”Som vi längtat. Äntligen blir sommar. Välkommen käre Ernst””, kommenterar en annan.

”Jaaaaaaaaaaa!!!! Som jag väntat oroligt!!!! Jag tycker dock att det borde vara ett avsnitt varje dag av Ernst hela sommaren. Vuxna måste väl oxå få sommarlovsmorgon??”, menar en tredje.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN