Leif GW Persson fortsätter att rasa i vikt

Målet: 50 kilo på ett år – ”Jag var smällfet förut, nu är jag bara en vanlig tjockis”

Leif GW Perssons viktresa fortsätter.

Sedan årsskiftet har den folkkära kriminologen och tv-profilen gått ner 23 kilo.

– Jag var ju smällfet förut, så där amerikanskt fet. Nu är jag en vanlig tjockis. Men min ambition är bara se helt vanlig ut, säger han.

Leif GW Persson har som nyårslöfte att gå ner 50 kilo innan året är slut.

Och redan har kilona rasat av honom.

– Jag har gått ner 23 kilo sen nyår. Målet är 50 på hela året och jag har en månad kvar till halvårsskiftet, så det känns som jag kommer nå det, säger Leif GW Persson.

Och ännu har den folkkära kriminologen, författaren och tv-profilen inte fuskat med maten utan följer sin LCHF-diet strikt.

– Jag har varit jävligt strikt. Jag har inte ens nopprat på en brödskiva eller pasta. Det har jag låtit bli. Jag har ätit annat som jag tycker om och har aldrig känt mig hungrig.

Inga nya kläder i garderoben – ännu

Men än så länge har han inte behövt köpa nya kläder.

– Nej, fasen, mitt liv har gått i faser så det beror på vilken del av garderoben jag öppnar. Det finns alltid något som passar. Senast idag lämnade jag ner en jävla massa kostymer på tvätt, som nu sitter alldeles utmärkt igen. Men lyckas jag med hela programmet så får jag nog tänka mig att gå till skräddaren och det gör jag gärna.

Leif GW Persson, som under våren har setts i TV4-succén ”GW:s mord” och under hösten kommer att medverka i ännu en säsong av ”Veckans brott” i SVT är mycket nöjd över resultatet hittills.

– Jag var ju smällfet förut, så där amerikanskt fet. Nu är jag en vanlig tjockis. Men min ambition är bara se helt vanlig ut. Du mår mycket bättre av det. Jag har haft problem med mitt hjärta i många år så jag har inte mått bra av det här, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE