Talang 2017

Här charmar Linnea, 12, juryn med sin energi

Av: 

Agnes Aronsson

Linnea Högberg.
Linnea Högberg.

NÖJE

Efter kvällens ”Talang” i TV4 vill Linnea Högberg, 12, satsa på musikkarriären.

Med bra sång och en hel del attityd charmade hon publiken – och fick stående ovationer.

– Det var jättekul och väldigt läskigt också för jag har ju kollat på ”Idol” och Alexander Bard brukar ju vara väldigt hård och sträng, säger Linnea.

Någon som verkligen stack ut i kvällens Talang på TV4 var energiknippet Linnea Högberg, 12, från Stockholm, som lyste av självförtroende när hon klev in på Talang-scenen. På frågan vad hennes mål är, känns svaret självklart.

– Att bli artist, typ lika stor som Beyoncé. Om man har tur, säger Linnea Högberg i Talang.

– Tur?, man måste också ha ”swag”, säger jurymedlemmen Kakan Hermansson.

Och självklart har Linnea det. Hennes framträdande tog både juryn och publiken med storm. När hon har framfört sin version av låten ”Want u back” av Cher Lloyd får hon stående ovationer av publiken. Hon såg ut att trivas som fisken i vattnet på scen där hon både sjöng och rappade. Hela juryn var eniga – Linnea ska vidare till semifinal.

– Det var jättekul och väldigt läskigt också för jag har ju kollat på ”Idol” och Alexander Bard brukar ju vara väldigt hård och sträng. Han var inte det. Han var sjyst, säger Linnea Högberg till Nöjesbladet.

”Jag har aldrig varit rädd”

Hon hoppas på en framtid inom musiken, precis som idolen Ariana Grande, men skulle inte ha någonting emot en skådespelarkarriär vid sidan av, eftersom hon älskar att spela teater.

Var får du all din ”power” och energi från?

– Jag vet inte riktigt, men jag är inte blyg av mig och jag har oftast varit personen som sprider glädje. Och det är nog ända sedan jag föddes. Jag har aldrig varit rädd, säger hon.

Linnea Högberg har ett YouTubekonto där hon laddar upp videos när hon sjunger. Dessutom tycker hon om att skriva egna låtar.

– Jag har inte jättesvårt för att komma på låtar och jag kan skriva på ganska snabb tid. Men de blir inte alltid superbra, men jag har vissa låtar som jag faktiskt har blivit nöjd med. Jag skriver alltid på engelska, säger hon.

Vad var det bästa med att vara med i Talang?

– Att jag fick visa vad jag kunde, och sen att juryn tyckte om det. Och så var det också kul att träffa min idol ”Keyyo” som är programledare. Hon är ”YouTuber” så jag brukar kolla mycket på hennes YouTubekanal. Hon verkar snäll och hon var jättesnäll i verkligheten också, säger Linnea.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel

Publisert:

LÄS VIDARE

Kritikstorm mot Alexander Bard efter attacken mot Black Lives Matter

ÄMNEN I ARTIKELN

Talang 2017

Talang (tv-program)

Ariana Grande

Kakan Hermansson

Alexander Bard

TV4

Idol