Ben Affleck och Jennifer Garner skiljer sig

Stjärnparet väljer officiellt att gå skilda vägar

Ben Affleck och Jennifer Garner har nu officiellt valt allt lämna varandra, men det ser ut att vara som vänner snarare än som fiender.

Skilsmässan ska enligt källor vara ”supervänskaplig”.

Jennifer Garner är den som har ansökt om skilsmässa från Ben Affleck, men en kort tid därefter lämnade även han in papper om separationen. Det ser dock ut som att det är långt ifrån en smutsig historia. Båda parterna är överens om det mesta och man har även valt att inte koppla in några advokater samtidigt som man säger att man vill ha gemensam vårdnad om parets tre barn.

Enligt källor till People så ska skilsmässan vara ”supervänskaplig”. Och Ben Affleck har tidigare kallat Jennifer Garner ”världens bästa mamma”.

Separerade redan 2015

Något datum för när skilsmässan officiellt är klar är inte fastställt, men det var redan i januari 2015 de annonserade att de båda ville gå skilda vägar. Paret hade då varit gifta i tio år.

Enligt TMZ har paret inte någon tidigare överenskommelse om vad som händer med pengarna när de skiljer sig, vilket betyder att alla pengar paret tjänade under perioden som gifta ska delas lika om inget annat bestäms i efterhand.

Publisert:

LÄS VIDARE