Han vill flytta ihop - jag är inte redo

Medicus Amour i hjärtat ditt han bor
NÖJE

”Jag tänker ofta på att jag vill Inte direkt ta ansvar och bara leva för dagen. Samtidigt är han en bra kille. Snygg, trevlig och mina föräldrar älskar honom”.

Jag är en tjej på 20 år som har varit ihop med en kille i strax över ett år. Han är lite äldre än mig och har ett par relationer bakom sig. Själv har jag inte haft någon seriös relation tidigare. Jag var lite den fula ankungen ända tills för två år sedan. Nu vill han "växla upp" som han säger och tycker vi ska flytta ihop i ett hus och så småningom skaffa barn. Jag ler och håller med när han föreslår det. Men inombords får jag panik. Vill egentligen bara hänga med mina barndomsvänner som ska dra till Spanien eller Grekland i sommar och försöka fixa något jobb. Jag tänker ofta på att jag vill Inte direkt ta ansvar och leva för dagen. Samtidigt är han en bra kille. Snygg, trevlig och mina föräldrar älskar honom. Men älskar jag honom? Det vet jag inte riktigt. Vad ska jag göra.

Lyssna på ditt hjärta - dra iväg till solen och lev livet med dina vänner

Dumpa honom och dra till solen såklart. Lyssna på ditt hjärta så vet du svaret själv. Solen med dina roliga gamla vänner är vid den här tidpunkten i ditt liv bra mycket roligare än att bygga bo. Snygg och trevlig räcker kanske för dina föräldrar men ska inte räcka för dig. Du har heller aldrig haft några relationer bakom dig så jag ordinerar dig även att kramas runt riktigt ordentligt i sommar. De heta flörtarna, solen och kalaslivet med dina vänner kommer att göra sommaren 2017 till en sommar du sent kommer glömma.

Önskar du själv få råd eller en puff i rätt riktning? Kontakta Dr Kärlek på [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Ska jag dumpa honom och gå bananas i stället ? - Dr Kärlek ger råd

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek

Relationer