Jessica Almenäs

Almenäs: ”Jag hade gärna gift mig igen”

Av: 

Emelie Anderberg

NÖJE

Jessica Almenäs väntar barn med pojkvännen Patrik Fahlgren.

Nu berättar hon om graviditeten, nya jobbet, bröllopstankarna och programmet ”Superstars”.

– Jag är 41 år, så vi hade inte all tid i världen, säger hon till Nöjesbladet.

Jessica Almenäs, 41, avslöjade nyligen att hon är gravid med sitt tredje barn. Det blir det första barnet tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren, 31. Sedan tidigare har tv-profilen sönerna Jack, 7, och Dylan, 11.

– Det känns självklart jätteroligt. Det är skillnad på att vara gravid nu och när jag senast var det för sju år sedan. Jag orkar mindre nu och blir mycket tröttare. Och mer hungrig.

Hur tror du att Patrik kommer att vara som pappa?

– Han är en stabil och trygg person, så han kommer att vara kanon som pappa! Sen kanske han blir chockad över hur mycket jobb det är med småbarn, men då är det tur att jag varit med förut och har rutin.

Ska ta reda på könet

Paret har ännu inte kunnat ta reda på om det blir en pojke eller flicka, men enligt mediet Benny Rosenqvist, som spådde Jessica för två år sedan i ”Nyhetsmorgon”, väntar hon en flicka.

– Allt annat som han sa då, har nästan slagit in. Blir det en flicka nu så är det ju riktigt läskigt, ha ha. Men vi ska absolut ta reda på könet, jag är så nyfiken att jag inte kan vänta. Innan vi vet så kan man ju klart önska sig en flicka, men det viktigaste är självklart att barnet är friskt.

Jessica Almenäs avslöjar även att hon är öppen för att gifta sig med sin Patrik Fahlgren.

– Jag hade gärna gift mig. Men han får fria. Det har inget att göra med att jag tycker att mannen ska fria, utan jag skulle helt enkelt vilja bli uppvaktad på det sättet. Det skulle vara härligt och romantiskt!

Klart är i alla fall att han nu flyttar hem från Melsungen i Tyskland.

– Vi kommer att bosätta oss i Stockholm, säger Patrik Fahlgren till Sportbladet.

Programleder ”Superstars”

Snart har programmet ”Superstars” premiär på Kanal 5. Det blir hennes första jobb som programledare på sin nya arbetsplats, sedan hon i december 2016 berättade att hon skulle lämna TV4.

– Jag tycker att det var ett perfekt första program att göra på Kanal 5. Både sport och underhållning, så det passar ju mig bra.

I programmet tävlar åtta idrottsstjärnor mot varandra, fyra män och fyra kvinnor. Hon är inte nervös över premiären, utan snarare förväntansfull.

– Det är otroligt fascinerande att få se de här idrottarna prestera på nära håll. Det här är ju stora idoler för alla som älskar idrott, inklusive jag själv.

I februari 2018 kommer Jessica Almenäs att jobba med OS i Pyeongchang, men hon ser inga problem med att kombinera sitt arbete med livet som mamma.

– Då kommer vår bebis att vara ett halvår, så det löser vi på något sätt. Antingen får familjen följa med, eller så får barnet vara hemma med Patrik.

ANNONS

Ellos erbjuder 30% rabatt* på dyraste varan, gäller på fler än 500 varumärken. Din kod: 455709

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Jessica Almenäs efter utmattningsdepressionen: ”Det är svårt att komma tillbaka”

ÄMNEN I ARTIKELN

Jessica Almenäs

Graviditet

Patrik Fahlgren