Sarah Dawn Finer är gravid – skämtar om Beyoncé

avRebecka Ljung

1 av 3

Sarah Dawn Finer och pojkvännen väntar barn.

Schlagerstjärnan släpper nyheten med en bild på magen – och ett väl tajmat Beyoncé-skämt.

Sarah Dawn Finer, 35, väntar sitt första barn. Den svenska artisten och programledaren avslöjar själv graviditeten via sin Instagram, med ett foto på sig själv iförd en body eller baddräkt.

Melodifestivalen-profilen passar också på att blinka till gårdagens stora internationella nyhet att Beyoncé väntar tvillingar – som även den avslöjades med ett gravidporträtt på Instagram.

”Jag är inte Beyoncé”

Beyoncés bild var betydligt mer utsmyckad och studiofotad än svenskens. Sarah Dawn Finer skämtar om saken genom att göra ett meme av sitt foto, med texten: ”Japp, jag är gravid. Nej, jag är inte Beyoncé.”

Sångerskan berättar också att nyheten känns privat, men att hon inte kunde låta bli att dela med sig.

Dawn finer överlycklig

”P.S. Jag försöker hålla mitt privatliv privat och kommer att fortsätta göra det av respekt för mitt arbete och mitt förhållande med min fantastiska pojkvän Jonas (min babys pappa) och våra familjer. Men, vi är båda överlyckliga över att vi ska få barn”, skriver Sarah Dawn Finer, ursprungligen på engelska.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Sarah Dawn Finers presskontakt, som hälsar att sångerskan inte vill kommentera graviditeten mer just nu.

ARTIKELN HANDLAR OM