Magnus Uggla

Magnus Uggla om åldershånet i ”Alla mot alla”

67-åringen: ”Skitjobbigt” – Wikingssons förklaring: ”En hyllning”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Magnus Ugglas vägrar se ”Alla mot alla” efter åldershånet.

Efter att Filip och Fredrik börjat åldershåna artisten som ett stående moment i Kanal 5:s frågesport stänger han av programmet.

– Det blev plågsamt. Då slutade jag kolla på det, säger han till tidningen Café.

Magnus Uggla
Magnus Uggla

Magnus Uggla, 67, har ångest över att åldras, det berättar han i en intervju med tidningen Café och säger att det började redan i tonåren.

– Jag minns att jag fyllde sjutton år och kände att fy fan vad gammal jag är. Vad fort tiden går. Och på den vägen är det.

Åldersnojan har dessutom spätts på av Filip Hammars, 46, och Fredrik Wikingssons, 47, frågesport ”Alla mot alla” på Kanal 5. I tv-showen förekommer ett moment där Magnus Ugglas ålder jämförs med allt från Dumleklubborna och Kaknästornet till smurfarna under parollen ”Är Magnus Uggla äldre än dom jävlarna?”.

Åldersnojan värre än någonsin

Senaste numret av Café finns ute nu

– Första gången jag såg det så tänkte jag ingenting, men när jag förstod att det var ett stående inslag så blev jag trött. Jag gillar Filip och Fredrik, men de körde det inslaget så mycket så jag tyckte att det blev plågsamt. Jag blev inte förbannad, men det blev plågsamt. Då slutade jag kolla på det, säger Magnus Uggla till Café.

Tidningens reporter lägger till att det verkar som att Uggla ändå anstränger sig för att inte låta gnällig. Magnus Uggla träffar Café med anledning av hans kommande roman ”Johnny the fucker” och säger i intervjun att han egentligen gillar ”Alla mot alla”:

– Men att vara föremål för en avdelning i programmet tycker jag är skitjobbigt.

Uggla säger att han inte är lika rädd för att dö nu som han var när han var yngre, men också att han har ”sjuk åldersnoja”. Han återknyter till Kanal 5:s frågesport:

– Det är värre nu än någonsin. Nu börjar man känna att man inte är lika stringent längre, man är inte lika rapp. När man tittar på något som ”Alla mot alla” så sitter man och kan svaret, men kommer inte på vad fan det är. Man är inte lika alert i skallen, det tycker jag är skitjobbigt. Men det är ju för att att man håller på att närma sig vägs ände, säger Magnus Uggla till Café.

Wikingsson: En hyllning

Aftonbladet når Fredrik Wikingsson över sms:

”Oj. Alltså det FINNS knappt två större Ugglafans i det här landet än jag och Filip. När vi tog fram det där momentet var det som ett roligare sätt att ställa årtalsfrågor och vi behövde utgå från en person född i mitten av 50-talet för att sakerna vi efterfrågade sen skulle kunna placeras före eller efter dennes födsel. Vi valde ENKOM Uggla för att han passade in tidsmässigt och som en hyllning till honom. Och som en lyssnare av hans pod så får jag ändå intrycket att han alltjämt gillar ’Alla mot alla”, skriver han.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Alexander Kronlund: Ariana Grande betalar min hyra

ÄMNEN I ARTIKELN

Magnus Uggla

Alla mot alla (tv-program)

Fredrik Wikingsson

Filip Hammar

Kanal 5