Odd om Blondinbellas tuffa beslut: ”Det här verkar jättekonstigt”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip skiljer sig från Odd Spångberg och tar nu nästa steg i skilsmässoprocessen – utan makens vetskap.

Hon ska på egen hand ha lämnat in skilsmässoansökan till tingsrätten, skriver Expressen. Det beslutet förvånar Odd Spångberg.

– Det här verkar jättekonstigt, säger han till Expressen.

Det är bara veckor sedan Isabella Löwengrip och Odd Spångberg avslöjade att de skiljer sig.

"Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta", skrev Isabella Löwengrip på sin blogg då.

Nu har skilsmässoansökan inkommit till Stockholms tingsrätt. Den ska dock ha skickats in av Isabella Löwengrips advokat där det framgår att Isabella yrkar på skilsmässa på egen hand, vilket Expressen var först med att rapportera om.

– Vi är helt överens om det här. Det är bara något slags missförstånd, säger han till tidningen.

Han säger att beslutet att skilja sig är gemensamt.

– Vi har absolut varit överens om skilsmässa men jag tror att hon bara gjort det här lite fort, haha, säger han vidare till Expressen, och fortsätter:

– Jag fattar ingenting. Jag måste ringa henne. Vi är ju överens i sak. Jag trodde att man bara skickade in en blankett ihop, och så fick man en bekräftelse ihop efter ett halvår.

– Det här verkar jättekonstigt.

När Nöjesbladet når Odd Spångberg menar han dock att han och Isabella Löwengrip är överens och avböjer att kommentera ytterligare.

Det är snart två veckor sedan som paret i ett gemensamt uttalande berättade att de valt att gå skilda vägar. Kort efter florerar rykten om att Odd Spångberg ska ha träffat en ny. Enligt sajten Stoppa pressarna ska han redan ha träffat en ny flickvän. När Nöjesbladet når Odd Spångberg skrattar han dock åt ryktena.

– Det stämmer inte. Det är en kompis, men det finns ingenting sådant där i det. Vi är mitt i bodelning och det går liksom inte, säger han.

Nöjesbladet söker Isabella Löwengrip för en kommentar.

Publicerad:

LÄS VIDARE