”Real housewives”-stjärnan sparkas efter våldtäktsryktena

avMathilde Albinsson

NÖJE

The Real Housewives of Atlanta sparkar lyxfrun Phaedra Parks.

Det säger en källa till E! News.

Hon ska ha blivit kickad efter att ha spridit ut ryktet om att två av såpaprofilerna ska ha planerat att droga och våldta en tredje deltagare.

1 av 4

Phaedra Parks kommer inte återvända till amerikanska realityserien ”The Real Housewives of Atlanta”. Det uppger en källa för E! News.

Tv-kanalen Bravo har dock inte lämnat någon kommentar, men enligt källan ska producenterna för serien ha beslutat att hålla den 43-åriga realitystjärnan utanför kommande säsong, som blir den tionde i ordningen.

Anledningen till att Phaedra Parks får nobben ska vara den incident som inträffade tidigare i programserien, när det under ett diskussionsavsnitt avslöjades att hon låg bakom ryktet om att Kandi Burruss och maken Todd Tucker ska ha velat droga och våldta Porsha Williams.

De chockade tittarna ifrågasatte att Phaedra Parks trots det fick fortsätta sin medverkan i serien.

Phaedra Parks: Jag är ledsen

Även de andra deltagarna reagerade starkt.

– Alla år jag har gjort programmet, så är det här riktigt galet, säger Cynthia Bailey, medverkande, i ett av de avslutande diskussionsavsnitten för ”The Real Housewives”.

– Jag är chockad, medger Andy Cohen, som håller i diskussionerna, där ”fruarna” möts för att ventilera säsongen.

– Jag gjorde bort mig. Jag är ledsen, säger Parks själv som medger att allt var en lögn.

Gått igenom skilsmässa

Phaedra Parks kom in i serien 2010. Sedan dess har hon gått igenom en trasslig skilsmässa från Apollo Nida, som avtjänar ett åtta år långt fängelsestraff för bankbedrägeri. De har två barn tillsammans.

Under måndagen publicerade Phaedra Parks en citatbild på sin Instagram, med texten ”Låt inte igår ta upp för mycket av idag”.

”Ny dag, ny vecka! Ha en magnifik måndag!”, kommenterade hon inlägget.

ARTIKELN HANDLAR OM