”Catfish” stoppas – efter påstådda övergrepp

avLinn Elmervik

NÖJE

Programledaren Nev Schulman, 33, ska ha försökt övertyga en kvinnlig deltagare att ha sex med honom.

Samtidigt ska han ha vägrat godta att hon var lesbisk.

Nu stoppas inspelningarna av MTV-serien ”Catfish”.

Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYR N

MTV-serien ”Catfish” skakas av en övergreppsskandal.

I en Youtube-video anklagar Ayissha Morgan, som deltog i seriens fjärde säsong, programledaren och exekutive producenten Nev Schulman för opassande sexkommentarer och försök till övergrepp, skriver Variety.

Enligt Morgan ska Schulman under inspelningarna ha vägrat godta att hon är homosexuell och i stället försökt övertyga henne om att ha sex med honom.

– Jag känner att du inte har träffat rätt man än. Tycker du att jag är attraktiv? Har du någonsin haft sex med en kille? ska tv-profilen ha frågat.

Stoppar inspelningarna

När Ayissha Morgan nekade blev förslagen grövre.

– Jag tycker du ska prova. Jag har en stor kuk.

Anklagelserna, som publicerades i helgen, har fått MTV att stoppa all produktion av ”Catfish”.

– Vi tar dessa anklagelser väldigt allvarligt. Vi jobbar med produktionsbolaget Critical content för att kunna genomföra en grundlig utredning och vi har inspelningarna på paus tills utredningen är klar, säger en talesperson.

Schulman nekar

Nev Schulman själv hävdar att övergreppen aldrig ägt rum.

– Det som beskrivs i videon hände inte och jag har turen med mig eftersom det finns ett antal tidigare kollegor som var närvarande under den här tidsperioden som är villiga att berätta sanningen. Jag har alltid varit transparent angående mitt liv och kommer alltid att ta anvar för mina handlingar – men dessa anklagelser är falska, säger han till till E News.

I ”Catfish” får människor som lärt känna någon över nätet hjälp att undersöka om personen i fråga är den hen utger sig för att vara. Nev Schulman har lett programmet sedan 2012.

Tre skandaler i kändisvärlden 2018 00:50
ARTIKELN HANDLAR OM

MTV