Lady Gaga tar sig tid för fansen

NÖJE

Lady Gaga är en superstjärna som säger sig värna om sina fans.

Och idag gav hon autografer och kramar utanför hotellet och bjöd sedan in fans i studion för att få träffa henne.

Vid 19.30-tiden på söndagen åkte Lady Gaga från Grand Hotel där hon tagit det lugnt hela dagen efter helgens två krävande konserter. En ensam svart van lämnade hotellets garage och när den passerade fyra unga tjejer som väntat hela dagen på en skymt av sin idol stannade bilen plötlsligt till.

Vinkade till sig fansen

Sidodörren sköts upp och fansen fick ett unikt möte med superstjärnan. Fotograf Per Olof Sännås som var på plats berättar att tjejerna vinkades fram till bilen och fick autografer och kramar av Gaga. Bilen körde sedan raka vägen till Cosmos studio där Red One väntade på Lady Gaga. Även utanför studion stod en tapper skara fans, tre unga tjejer och en kille, och väntade.

Kaffe och vindruvor

Efter att stjärnan och hennes livvakt svept förbi dem bjöds de in av hennes personliga assistent för att få autografer och ett möte med idolen. Att Lady Gaga tar sig tid för sina ”små monster” som hon kallar fansen verkar alltså stämma. 0

Som det verkar sitter Lady Gaga i möte med Red One. Hennes assistent försvann iväg en stund för att sedan återvända med mat, vindruvor och kaffe från 7Eleven.