Hemligheten bakom Vickans superkropp

NÖJE

Så toppar kronprinsessan formen inför bröllopet

Kronprinsessan har legat i hårdträning inför bröllopet.

De svettiga timmarna i gymmet och på yogamattan har gett resultat. Victoria är i sitt livs form.

Foto: Under klänningen gömmer sig en fantastisk tvätt­bräda och välsvarvade ben, berättar en källa som nyligen sett Victoria i bikini.

Den 19 juni kryper raskt närmare. Blad för blad i almanackan rivs av och bröllopsdagen hela Sverige väntat på är snart här. Givetvis har ingenting lämnats åt slumpen.

Den stundande bruden, kronprinsessan Victoria, 32, är ordentligt förberedd från topp till tå. Det kastanjebruna håret glänser, huden glöder och tänderna är vitare än nyfallen snö.

– Victoria går på ­ansiktsbehandlingar och gör ­manikyr och ­pedikyr, ­särskilt inför ­resor och ­stora ­evenemang. Ibland kommer ­skönhetsexperterna hem till ­henne på Drottningholm så att hon ­slipper nyfikna blickar, säger Aftonbladets hovexpert Jenny Alexandersson.

Tonad ryggtavla

Mest tid har Victoria lagt ned på bröllopsformen. Kronprinsessan har alltid varit vältränad. Men de senaste månaderna har hon jobbat extra hårt inför vigseln med fästmannen Daniel Westling, 36. Resultatet visade hon nyligen upp vid danska drottningen Margrethes födelsedagsfirande. Den åtsmitande, axelbandslösa klänningen avslöjade tonade armar och snygga ryggmuskler.

Komplimangerna haglade över vår blivande drottning.

Även under klänningen syns spår av de tuffa träningspassen. Ögonvittnen som nyligen sett kronprinsessan i bikini berättar för Klick! att hennes mage pryds av ett avundsvärt sexpack.

Stenhård disciplin

Hemligheten bakom Victorias superkropp stavas stenhård disciplin. Redan 2001 skapade Daniel, som då var hennes personlige tränare, ett skräddarsytt styrke- och konditionsprogram till sin flickvän.

– Det spelar ingen roll om hon har ett tajt schema, träningen ska alltid hinnas med. Det är hon ­jättenoga med, säger Jenny Alexandersson.

Trots otaliga resor, jetlag och lyxiga hotellfrukostar håller hon fast vid sin hälsosamma linje.

– Hon bor alltid på så pass bra hotell att det finns gym i anläggningen. Har hon ett program som startar vid nio så är hon ­uppe vid sju och tränar, säger ­Jenny ­Alexandersson.