Halle och Gabriel bryter upp

NÖJE

Pojkvännen uppges ha tagit initiativet

Skådespelaren Halle Berrys förhållande med pojkvännen, modellen Gabriel Aubry, uppges ha tagit slut.

– Gabriel kände att det inte fungerade längre, säger en källa.

Foto: Halle Berry.

Halle Berry, 43, och Gabriel Aubry, 34, som har dottern Nahla Ariela Aubry, 2, tillsammans uppges ha gjort slut.

Paret håller nu på att reda ut ekonomiska frågor och komma överens om vårdnaden av dottern, enligt RadarOnline.com, skriver BANG Showbiz.

Gabriel uppges vara den som bestämde sig för att avsluta deras fem år långa förhållande. Åldersskillnaden på nio år påstås ha varit en orsak till beslutet.

– Gabriel kände att det inte fungerade längre. I början av deras förhållande påverkades han inte av åldersskillnaden, hon var den vackraste kvinna han någonsin dejtat och han var verkligen kär. Men med tiden började han känna av det allt mer. Han kände att han måste göra slut med Halle, säger en källa, enligt BANG Showbiz.

Delad vårdnad

Förhållandet ska ha tagit slut för några månader sedan och Halle uppges ha träffat en advokat för att reda ut vårdnadsfrågan och ekonomiska angelägenheter.

– Vårdnaden om Nahla var det som Gabriel brydde sig om mest. Han ville ha delad vårdnad om henne, vilket Halle gick med på, säger en källa.

Aubry ska inte ha krävt något i ekonomisk väg, förutom ett hus paret äger tillsammans i Kanada, vilket Berry också ska ha gått med på.

– Så långt det är möjligt har det varit ett vänskapligt uppbrott, säger en källa enligt BANG Showbiz.

Halle Berry har tidigare två skilsmässor bakom sig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!