Bianca Ingrossos beslut efter hatkommentarerna: Lägger ner bloggandet

Hatkommentarerna blev för mycket.

Nu väljer Bianca Ingrosso att sluta blogga.

”Det blir för mycket för mig. Jag mår tyvärr bara dåligt av att gå in på bloggen som det är nu”, skriver hon på Instagram.

Den är en av Sveriges mest populära bloggar. Men den senaste tiden har det varit allt färre inlägg och uppdateringar på Bianca Ingrossos blogg.

På sin Instagram förklarar tv-profilen nu varför:

”Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag nu... Jag älskar min blogg. Jag älskar att läsa andras bloggar & jag är sååååå tacksam för alla NI fina där ute som går in och läser. Min blogg var platsen jag talade som mest öppet & ärligt om min ätstörning på och det var där ni hjälpte mig bli starkare ur den”, skriver hon.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

”Mitt psyke klarar inte av det”

Bianca Ingrosso skriver dock att hatkommentarerna eskalerat den senaste tiden, vilket fått henne att tänka om.

”Jag har fått skriva av mig när jag mått dåligt och ni har alltid varit ett enormt stöd. Men det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr & mitt psyke klarar inte av det just nu. Det blir för mycket för mig. Jag mår tyvärr bara dåligt av att gå in på bloggen som det är nu. Det tär för mycket på mitt välmående & mitt självförtroende”.

Ingrosso skriver att hon kommer ta en paus från bloggandet. Hur lång tid det gäller är ännu oklart.

Medelålders kvinnor kommenterar

När Bianca Ingrosso gästade ”Hellenius hörna” i september berättade hon om kritiken och alla hårda ord hon får ta emot i sociala medier.

– Jag lägger väldigt stor press på att alla ska tycka om mig och det är väldigt svårt när jag säger alltid vad jag tycker. Antingen gillar man mig eller så spyr man på mig och jag har väldigt svårt att ta att folk spyr på mig, sa hon i ”Hellenius hörna”.

Hon berättade även att majoriteten av kommentarerna kom från medelålders kvinnor.

– Det är väldigt mycket att de hade skämts om jag var deras dotter och de skäms att deras barn behöver titta på mig och att det är pinsamt att jag är deras barns förebild.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Bianca Ingrosso som avstår från ytterligare kommentarer.

Publisert:

LÄS VIDARE