Nöje

Eminem hotar Iggy Azalea med våldtäkt

Av: 

Henrik Ståhl

NÖJE

Hiphopstjärnan om attacken: ”Han tråkar ut mig”

Eminem är i hetluften igen.

Drygt en vecka efter att ha rappat om att misshandla Lana Del Rey i en marknadsföringsvideo för nya skivan ”Shady XV” är det dags för nästa attack.

Den här gången hotar han hiphopstjärnan Iggy Azalea med våldtäkt.

Det är i den läckta låten ”Vegas”, som uppges finnas med på kommande skivan ”Shady XV”, som Eminem levererar den kontroversiella texten.

Han rappar bland annat ”Put that shit away Iggy. You don't wanna blow that rape whistle on me. Scream! I love it”.

Det rapporterar flera amerikanska medier.

Texten är tydligt riktad mot den australiska hiphopartisten Iggy Azalea, som kritiserade Eminem efter att han rappat om att misshandla popstjärnan Lana Del Rey i en marknadsföringsvideo för nya skivan.

Rappar om misshandel

I den improviserade låten säger han att han vill ”slå Lana Del Rey i ansiktet två gånger, precis som Ray Rice i fullt dagsljus framför kamerorna, tills hennes huvud slår i räcket”.

Ray Rice är en amerikansk fotbollsspelare som i februari i år utsatte sin dåvarande fästmö för en brutal misshandel. Rices kontrakt med Baltimore Ravens revs och han stängdes av från allt spel i NFL på obestämd tid, men dömdes inte till fängelse efter att en förlikning nåtts. Rice och fästmön gifte sig två månader efter misshandeln.

”Min 14-åriga bror är hans största fan”

Azalea uttalade sig om nya låten ”Vegas” på Twitter:

”Gamla män som hotar unga kvinnor som en nöjestrend tråkar ut mig. Det är extra obehagligt eftersom min 14-åriga bror är Eminems största fan och nu rappar artisten han ser upp till om att han vill våldta mig. Nice!”, skriver hon.

ANNONS

Se ditt kreditscore, din budget och mycket mer. Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Publisert: