Segerfestar stort – och vägrar vaska skumpan

NÖJE

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson var sparsam på Andra chansens efterfest

1 av 12

Alla finalister är klara - nu ska det festas Helsingborg!

Hasse Andersson är först på plats och han vill inte följa traditionen genom att skaka om champangeflaskan.

– I min ålder slösar man inte, säger han.

Andra chansen avgjordes i fyra dueller som resulterade i att Linus Svenning, Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, Dina Nah och Samir & Viktor är finalklara.

Festen håller hus på artisthotellet Elite Hotel Marina Plaza i dess gigantiska atrium. Kvällens plockbuffé bjuder bland annat på västerbottenpaj med löjrom, tonfisk med sesam, rättika och wasabi och varmrökt lax.

Vägrar vaska

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson vann sin duell över Kristin Amparo och är på strålande humör. Men han vill inte slösa några dyra droppar genom att vaska champangeflaskan.

– I min ålder slösar man inte, säger han till Nöjesbladets Tobbe Ek på plats.

Men festen varade inte länge för Hasse. Strax efter midnatt bestämde han sig för att åka hem till hunden Gulli, en finsk lapphund på två år.

– Vilken kväll! Men nu ska jag åka hem. Jag saknar min hund så mycket, säger han.

Även Behrang Miri och Melena Erman är tidigt på plats och ler glatt på bilderna, trots förlusten mot Samir & Viktor i duellen.

”Nu ska jag kolla med Hasse Andersson om han behöver nån extra dansare på lördag ...”, har Malena Erman skrivit skojsamt på Twitter efter att hon gjorde ett inhopp i Miri och Viktor Crones nummer.

Samir & Viktor festar loss

Linus Svenning, som vann över Andreas Weise på lördagskvällen är däremot inte den som snålar på skumpan och vaskar i stället loss rejält, som sig bör i mello-sammanhang. Även Dinah Nah, som slog ut Dollystyle, festar loss genom att vaska och dricka skumpa.

Lite senare än de andra vinnarna i kvällens andra chansen dyker Samir & Viktor upp. Deras ”Groupie” är deras andra singel någonsin och grabbarna är överlyckliga efter finalplatsen.

Både Samir & Viktor och Dina Nah livar upp festen genom att uppträda med sina låtar.

Sanna Nielsen är självklart där och myser med pojkvännen Joakim Ramsell medan Robin Paulsson är på plats med frun Live Lausund.

Den här festen lär fortsätta långt in på småtimmarna.

MARKUS LARSSON: Vi tvingades se en amatörmässig show