Det här säger din frisyr om din personlighet

Publicerad:

NÖJE

Visste du att ditt val av frisyr avslöjar mycket mer information än vad man kan tro. Kort page, stram hästsvans eller rufsigt beachsvall – det här säger ditt hår om din personlighet.

Foto: Splash
Supermodellen Elsa Hosk i naturligt svall.

Utsläppt och ostylat hår

Ett fritt och utsläppt hår utan vare sig plattad eller lockad styling visar att du är en självsäker tjej som inte behöver anstränga dig för mycket. Du är trygg i dig själv och föredrar att vara naturlig i allra högsta grad.

Foto: AP
Designern Whitney Port i hästsvans.

Enkel hästsvans

En enkel hästsvans avslöjar att du varken har ork eller lust att lägga tid på håret. Du är en kvinna i farten som prioriterar annat än att locka håret innan du ger ut till jobb eller skola.

Foto: Splash
Sienna Miller i kort page.

Page eller riktigt kort hår

Du är inte rädd för att testa på nya saker och i det här fallet nya frisyrer. Du känner dig fri i page eller en riktigt kort frisyr. Du fokuserar på rätt saker som är att prestera i skolan och/eller på jobbet.

Foto: AP
Nicole Richie satte hippie-hårbanden på kartan 2009 och än håller trenden i sig.

Piffa svallet med håraccessoarer

Genom att smycka hjässan med hårband eller andra typer av accessoarer visar det att du inte är rädd för att ta plats och sticka ut. Du älskar att ha roligt och är inte rädd för förändringar eller utmaningar.

Foto: AP
Olivia Palermo går inte utanför dörren om inte håret är perfekt.

Perfekta lockar

Om du är tjejen som alltid har perfekt lockat hår kan det vara så att du föredrar ordning och reda i din vardag. Men att alltid känna ett behov att vara ursnygg i håret varje dag kan vara påfrestande i längden.

Källa:Buzz60

Gillade du den här artikeln? Glöm inte att gilla Theyouway (extern länk) på Facebook för att ta del av fler spännande nyheter, tips och riktigt bra tävlingar!

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN