Ex-flickvännen: Han var min bästa vän

Tim ”Avicii” Bergling och Emily Goldberg var ett par i två år.

Nu sörjer ex-flickvännen artistens död.

”Jag vill inte att det ska vara sant”, skriver hon på Instagram.

Den svenske världsartisten Tim ”Avicii” Bergling hittades död i Muskat, Oman i går. Han blev 28 år.

Nu uttrycker hans före detta flickvän Emily Goldberg sin sorg över stjärnans död. I ett känslosamt inlägg på Instagram beskriver hon känslorna efter hans bortgång.

”Kom igen baby, ge inte upp på oss. Välj mig så visar jag dig vad kärlek är. Det är textrader från en låt Tim skrev till mig. Jag önskar att jag hade levt upp till dem. Under de två år vi var tillsammans var han min närmast förtrogna och min bästa vän”, skriver hon.

Var ihop i två år

Hon avslutar inlägget med en hänvisning till Aviciis hitlåt ”Wake me up” från 2013.

”Väck mig när allt det här är över, för jag vill inte att det ska vara sant”.

Tim Bergling och Emily Goldberg var ett par mellan 2011 och 2013.

Artisten under flera år rankats som en av världens bästa och främsta DJ:ar. Hans bortgång meddelades på fredagskvällen.

”Familjen är förkrossad och vi ber er att visa hänsyn och lämna dem ifred i denna svåra tid. Inga fler uttalanden kommer att göras”, sa hans pressansvariga Ebba Lindqvist i ett uttalande.

Nöjesbladet har sökt Emily Goldberg.

”Det var vi två mot världen”

På lördagen skriver även den tidigare flickvännen Racquel Bettencourt om sin sorg efter nyheten om världsstjärnans bortgång.

Avicii var tillsammans med den kanadensiska modebloggaren i drygt ett år, men de avslutade sitt förhållande i slutet av 2014.

I en Instagrampost skriver Raquel Bettencourt ett längre meddelande till Tim ”Avicii” Bergling, och visar ett antal bilder från deras tid tillsammans.

”Tim, det känns som att det var i går som vi två var oskiljaktiga. Det var vi två mot världen. Minnen som varar en hel livstid. Genom alla våra upp- och nedgångar ville jag ingenting annat än att se till att du mådde bra och var lycklig”.

Hon fortsätter:

”Jag vet hur mycket du ansträngde dig och försökte. Jag försökte allt jag kunde. Tack för att du visade mig och lärde mig hur riktig kärlek känns. För att du tog med mig på din resa. Bandet och kopplingen som vi hade var så rent och sant, och jag tror inte att kopplingen någonsin bröts. Den har alltid funnits och kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Det var för tidigt för dig, så talangfull, så speciell. Du var den största delen av mitt liv och spelade en enorm roll, och jag kommer för alltid att värdesätta de stunderna”.

I slutet av sin text skriver Raquel Bettencourt att hennes kondoleanser går till hans fantastiska familj, och att hennes hjärta finns hos dem.

Publisert:

LÄS VIDARE