TV4

Här är missen i TV4 som fick tittarna att häpna

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Hur var det nu, ska klockan ställas tillbaka – eller ska den ställas fram?

Natten till söndag är det återigen dags att ställa om klockan, någonting som Nyhetsmorgon i TV4 ville hjälpa sina tittare med. Men det blev nog inte riktigt som de hade tänkt sig.

I natt är det dags för att ställa om klockan till vintertid, någonting som Nyhetsmorgon ville hjälpa sina tittare att komma ihåg, deras tjänst visade sig dock snabbt vara en potentiell björntjänst då uppmärksamma tittare hörde av sig till Nöjesbladet för att påpeka den snöpliga missen i programmet.

Nyhetsmorgon uppmanade nämligen sina tittare att ställa FRAM klockan en timme, och inte TILLBAKA den. Någonting som skulle kunna ställa till det för en och annan tittare där ute.

Så kommer du ihåg vintertiden

Den sista helgen i oktober så ställer man alltid tillbaka klockan en timme, klockan 03 i natt är det alltså dags att ändra tillbaka så att den blir 02 istället. Någonting som innebär att man kan glädja sig åt en extra timmes sömn. En minnesregel som många brukar använda för att komma ihåg hur det ligger till är att ”På vintern ställer man tillbaka sommarmöblerna och på våren så ställer man fram sommarmöblerna", precis som med klockan.

Så för att göra alldeles klart en sista gång, glöm nu inte att ställa tillbaka klockan en timme i natt.

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Ernsts första ord om glögghaveriet

ÄMNEN I ARTIKELN

TV4

Nyhetsmorgon

Vintertid